středa 29. června 2016

Okrasne kere

Jeho domovinou je Japonsko. Potřebuje vlhkou, ale propustnou zeminu bez vápníku, nesnáší jíl! Je velice náročný na stanoviště, které by mělo být přistíněné od . Na rozdíl od stromů keře nemají hlavní kmen. Tip: Přečtěte si články o okrasných rostlinách a drobném ovoci.


Okrasné keře tohoto typu se hodí i do menších zahrad.

Někteří z vás je běžně pěstují, aniž by si uvědomovali jejich výjimečnou vlastnost. Využívají se jak pro soliterní výsadbu, tak pro výsadby do skupin či do živých . Pokud stále nevíte, čím dodat své zahradě šmrnc, máme pro vás pár tipů. Ty nejkrásnější okrasné keře totiž vůbec není složité pěstovat, navíc . OKRASNÉ KEŘE svojí druhovou rozmanitostí a různou velikostí obohatí každou zahradu. Dělí se na opadavé, poloopadavé, stálezelené a kvetoucí.


Bobkovišeň je rychlerostoucí, stálezelený keř. Je dekorativní díky svým temně zeleným, velkým, lesklým listům. Je plně mrazuvzdorná a roste do velikosti 1- .

JAVOR DLANITOLISTÝ - ACER PALMATUM. Hojně větvený keř,nebo malý strom s opadavými,laločnatými,červeně purpurovými listy. Na podzim listy získávají . Všechno dostupné zboží zakoupíte v naší prodejně v Uh.


Ostrohu, otevřeno celoročně, okrasné sazenice neposíláme. Jaké pořídit okrasné keře pro vaši zahrádku? Jaké keře pořídit na slunné či stinné stanoviště?


Inspirujte se ve fotogalerii. Azalky patří k nejkrásnějším kvetoucím . Vylaďme si harmonii postupně rozkvétající zahrady. Vyzkoušejme paletu různých barev květů, listů i jehličí.


Níže najdete rostliny, které se nikam vysoko nešplhají a nebo je střihem snadno udržíte při zemi. Listnaté okrasné keře a jejich řez. Většina okrasných dřevin řez potřebuje.


Nejedná se však jen o případy, kdy potřebujeme redukovat jejich velikost kvůli . A to nejen na množství květů, respektive plodů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky