pátek 24. června 2016

Dlažba 33x33

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Obklady a dlažby ve formátu 33x33. Prohlédněte si bohatou fotogalerii a zjistěte si aktuální ceny obkladů a dlažby.


Ke klasickým mrazuvzdorným dlažbám rádi řadíme sérii Hawai v rozměru 3 3x3cm. Béžová mrazuvzdorná dlažba Rako Concept ve formátu 33x33. Hledáte 33xdlazba mrazuvzdorna?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Produkty skladem do dnů u vás. Objednejte výhodně se slevou. Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz). Dlažba Corte Red 33xod Ceramika Gres.


Rozvoz materiálu nad 8kg po celé ČR zdarma! Séria Tahiti prekvapí svojou výhodnou cenou aj napriek svojej . Popis: Použita Pevnostní venkovní dlažba 33xbarva cca 15m2 . Otěruvzdornost PEI, PEI IV.

Série RUSTIC je rustikální slinutá dlažba , vhodná do interiérových prostorů jako jsou kuchyně, haly, chodby nebo obývací místnosti. Podlahový prostor můžete . Barva popisná, červenohnědá. Nasákavost, E GLA.


Máme pouze omezené množství. Prověřte se aktuální skladovou zásobu. Vespo verde 33x,cena: 99. Kč, Dlažby ,Koupelny JaS - s námi se to vyplatí.


Největší vzorková prodejna na Moravě. Popis produktu Ivana - dlažba 33xoranžová. Prodej možný jen na celá balení!


Díky mrazuvzdornosti je tato imitace kamene . V našem e-shopu nabízíme velký výběr protiskluzových obkladů a dlažeb. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny . Kč včetně DPH (Cena bez DPH: 3Kč). Plasteko Studenec - Odborný velkoobchod vybavením pro koupelny.


Venezia červená, dlažba 33x33. Představujeme Vám exkluzivní sérii od našeho španělského dodavatele EXAGRES – sérii dlažeb Alhamar.

Série Alhamar je skvělou imitací starých . Typ produktu, dlaždice slinutá, Odolnost proti opotřebení, PEI 5. ColoTERaPIa gris dlažba 33x33.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky