pondělí 20. června 2016

Jak se zbavit holubů na balkoně

Nesnášíme ty okřídlené krysy! A jejich odporné výkaly na našich balkónech nebo parapetech. Máte osvědčené tipy jak se jich zbavit ? Každé ráno na balkóně dělají neskutečný kravál, to jejich vrkání je šílené a vzbudí to člověka i přes . Ahoj všem, jsem na nervy z holubů , kterí si udělali z našeho balkonu a okeních parapetů WC. Máte nějaké tipy, jak se těch potvor zbavit ?

Zbavit se holubů hnízdících na balkoně jednoduchým způsobem nelze. Jsou to volně žijící ptáci, kteří se usadí tam, kde se jim „líbí“, kde je pro ně vyhovující . Holubi jsou ptactvem, které žije volně v přírodě, často se ale vyskytují i ve městech, kde si již zvykli na ruch a lidi. Obtěžují nás v celých hejnech . Existuje spousta, více či méně zaručených receptů a návodů, jak se holubů na balkoně zbavit. Některé z nich jsou ovšem dosti nehumánní a . Siluety dravců na holuby nefungují a ani jiná plašící zařízení, neboť se jedná o ptáky žijící v blízkosti člověka a na každé plašící zařízení si časem zvyknou a . Problém je v tom, že balkon máme u ložnice a holubi přiletí každé ráno asi.


Poradíme, jak se zbavit holubů účinně pomocí různých plašičů a dalších metod.

Roztáhněte ji podél zábradlí balkonu tak, aby byly jednotlivé kroužky od sebe. Pokud se potřebujete zbavit holubů například jen v jednom domě, tato metoda . Vypadají mírumilovně, ale když se uhnízdí na balkoně , čeká vás těžká bitva. Přitom za řadu zdravotních problémů mohou právě oni. Na plašení si ptáci dříve či později zvyknou. Usadili se na vašem balkonu holubi a považují ho za své území?


Jediným účinným řešením je zabránit . Sítě nabízí ideální řešení, jak se zbavit holubů na parapetech i zábradlí. Holub je pták, který v městském prostředí působí jako škůdce. Je postrachem především pro historické budovy, balkóny a . Bydlíme v bytě s balkonem a asi před měsícem se nám tam nastěhoval holubí páreček.


Zkuste hodit sem nejakou fotku balkonu ,treba nekoho napadne neco jineho. Jinak rada jak se zbavit holubů tak asi jedině zabít smajlík . Asi divný dotaz, ale víte někdo, jak se zbavit holubů ? Jak se můžeme zbavit holubů , kteří se snaží zahnízdit na balkóně. Plašení nepomáhá, leda že je plašíte vždy, když .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky