úterý 28. června 2016

Hotel vinohrad

Vychutnejte si krásy jižní Moravy z míst, kde malebnou krajinu, pole, louky a vinice budete mít jako na dlani. Vskutku nevšední zážitek nabízí hotel Vinohrad , . Tento okouzlující hotel se nachází v centru obce Milotice, je obklopený vinicemi a vinnými sklípky, a nabízí pokoje s klimatizací, minibarem a kabelovou. Ne, Po, Út, St, Čt, Pá, So.


Fischer, Firo-tour, Neckermann a dalších ck do 1zemí světa - dovolená u . Hotel Vinohrad v Miloticích.

Provozujeme hotel , který je vhodný pro firemní akce, večírky, oslavy, svatby, i rodinné dovolené. Taktéž sportovní vyžití, túry a cyklostezky. View photos and read reviews.


Součástí hotelu Vinohrad je vinný sklep s bohatou sbírkou vín s původními etiketami. V restauraci jsou připravovány pokrmy místní i mezinárodní kuchyně. Discover Photos, Guest Reviews, its facilities . HOTEL VINOHRAD MILOTICE - Firma Avarenta, a. Ubytování, adresa: Šidleny 58 .

Kategorie: půjčovna sportovních potřeb a vybavení. Poskytované služby a vybavení: půjčovna kol. Jazyky personálu: anglický, německý. Najlepšie ceny nájdete na trivago. Služby v turistickém ruchu - půjčovny, ubytování, stravování, doprava.


Region: Jižní Morava, Oblast: Chřiby a Dolní Pomoraví. Zjistěte si před nákupem vše, co potřebujete. Compare all the top travel sites at once. Tříhvězdičkový malebný hotel Vinohrad , obklopený desítkami vinných sklípků, se nachází vysoko na kopci vinařské obce Milotice.


Jak byli návštěvníci spokojeni se službami a obsluhou? Přečtěte si pobrobná hodnocení a objednejte si . Zertifikate und Mitgliedschaft , Radfahrer Willkommen. Kapazität, Zimmer (davon barrierefreien) Preis . Save on your reservation by booking . Tento ve městě Milotice láká hosty svou architekturou v originálním stylu. Návštěvníci Šidlen i zákazníci hotelu se zajímají o tradiční kulturu drobných vinařů. Tak vznikla idea vytvořit zde.


Portál kongresových možností v Jihomoravském kraji a agentury Moravia Convention Bureau.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky