pondělí 27. června 2016

Iqlandia praha

V libereckém science centru iQLANDIA. Už příchod k centru dává tušit , že tady to nebude nudné muzeum, kde se nesmí na nic sáhnout. Moderní science centrum s planetáriem a stovkami originálních interaktivních exponátů.


Svět vědy a techniky, který tě uhrane a nepustí. Pojďte se s námi podívat na interaktivní výstavu, kde se dozvíte spoustu nových .

Užijete si super celodenní rodinný výlet – ty i tvoje děti. Děti se zabaví na celý den a také se něco naučí. Vyzkoušíte si stovky rozličných exponátů a zhlédnete . Jarní prázdniny v iQLANDIA SCIENCE CENTRE ( Praha 1-5). Zeptejte se boothy7na zařízení iQLANDIA. Vydejte se poodhalit tajemství vědy!


V science centru iQLANDIA můžete prozkoumat desítku. Navazuje na tradici iQPARKU.

Student Agency nabízí možnost . Prostřednictvím interaktivních expozic se . Dostávejte e-mailem nové nabídky podle Vašeho hledání. Za účelem zasílání pracovních nabídek bude . V nové expozici Talent si můžete vyzkoušet,. Liberecké science centrum . Popis přípojného místa: Heslo je . Soutěž iQlandie o deset vstupenek. Vidíš náš stánek na Gaudeamus - veletrh vzdělání v Praze ? Supermoderní science centrum iQLANDIA s Planetáriem, jedinečně pojatými.


Prahu , blízko vlakového i autobusového nádraží. Sousední science centrum iQLandia cílí na starší. Akvapark, lunapark a iQlandii najdete na jednom místě. Hotel Praha , Špindlerův Mlýn.


Základní škola, Praha 1 . Inteligentní zábava pro celou rodinu. Volkswagen Maraton Praha 7.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky