pondělí 13. června 2016

Aqualand moravia ubytování

Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí. Aqualand Moravia - ubytování na chatě, chatce či apartmánu.


Přímé kontakty, konkrétní ceny, přesné GPS souřadnice, recenze ubytování. Pro naše ubytované hosty sleva 1Kč. Nechte se vtáhnout do děje a užijte si pobyt v hotelu AQUALAND INN, jediného….

Koupání v Aqualandu Moravia včetně ubytování. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Aquapark nabídne až druhů služeb, typů saun, . Připraveno je pro Vás na různých . Vás ubytování v našem rodinném penzionu pod Pálavskými vršky, těšit se. X CELODENNÍ VSTUP DO AQUALANDU MORAVIA PRO OSOBY.


Apartmány - ubytování na soukromém pozemku vedle kempu ATC Merkur Pasohlávky,. Naše ubytování Pasohlávky leží pouhé 3km od nejmodernějšího aquaparku AQUALAND MORAVIA. Každý z ubytovaných od nás navíc obdrží slevový .

Všem ubytovaným klientům nabízíme možnost 10-ti procentní slevu na vstup do Aqualandu ! Restaurace a bar Blízko Aqualandu Moravia. Ubytování v příjemném hotelu Le Cafe v Pohořelicích. Lidé budou moci využít i různých nabídek a slev, které . Akční nabídka od slevomat. Vedle možnosti ubytování nabízí Pasohlávky ideální podmínky pro sport a rekreaci. Naši hosté můžou využít slevu na vstup do AQUALANDU MORAVIA.


CK PÁLAVA RESORT UBYTOVÁNÍ V PASOHLÁVKÁCH. Rezervace ubytování Hned u Majitele (i Telefonicky). Garantovaně Nejnižší Cena. Součástí ubytování bude i neomezený vstup do zábavní či relaxační části Aqualandu Moravia.


V plánu jsou speciální nabídky pro hosty, . VILA MORAVIA - Pasohlávky. V ceně ubytování máte i neomezený vstup do Aqualandu Moravia. Na vstup do „ Aqualandu Moravia “ poskytujeme našim hostům slevu z ceny vstupenky. Kupony obdržíte na recepci hotelu při nástupu na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky