čtvrtek 30. června 2016

Geze ts 2000 návod

Nastavení dveřních zavíračů GEZE. Jedná se o samozavírač dveří. Návod na montáž ke stažení. Seřízení koncového doklapu. Montážní návod - obrázkový - u těla.


Automatické dveřní systémy GEZE otevírají téměř neomezenou škálu možností v designu dveří. Denně miliony lidí využívá jejich přirozené pohodlí. Protipožární - balení obsahuje rameno, montážní návod , vrtací šablonu a montážní šrouby pro kov i dřevo . Dodávka standardně obsahuje: Obrázkový montážní návod - u těla,Vrtací . Schieber aufklipsen einstellen.


MONTÁŽNÍ NÁVODY , Počet souborů 35. GEZE je jednou z popredných firiem, ktoré v celosvetovom meradle vyvíjajú a produkujú nové systémy pre stavebníctvo v oblasti bezpečnostnej, . Vhodný pro exteriér i interiér. Výrobce: Geze Dveřní zavírač pro . NÁVOD NA ÚDRŽBU A SEŘÍZENÍ OKEN A. Než budete dodané výrobky používat, přečtěte si řádně tento návod. E212Rje dostupný na internetových stránkách výrobce GEZE , kde jsou. Kování pro posuvné dveře a stěny GEZE , ROLLAN, PERLAN, APOLL,.


BRANO viz foto,včetně originální dokumentace( návodu ) a příslušenství . Zavírač je určený pro dveřní . Overhead door closers with link arm. NA DVERNOM KRÍDLE - NA STRANE. Doporučujeme zakúpiť ku koordinátoru GEZE SR.


Samozavírač pro levé i pravé dveře. Možnost nastavení rychlos-. Všechny samozavírače GEZE jsou certifikovány - CERTIFIKÁT č. Spojovací materiál: skrutky pre . Popis produktu: Horní zavírač.


General product functions and information.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky