čtvrtek 9. února 2017

Most aquadrom

K vodním hrátkám slouží dva zakryté tobogány, divoká řeka, dětský bazének s chrliči vody, dětský . Máte rádi mostecký aquadrom ? Nebo dáváte přednost spíš chomutovskému aquasvětu? Lidé si budou muset dočasně vystačit s venkovní částí areálu. Parkování, bezbariérový přístup, nerezové bazény, vodní . V této rubrice naleznete koupaliště, bazény, plovárny i lomy a rybníky vhodné ke koupání.

Jsou zde aktualizované informace. Most - Hlavními novinkami jsou pokles vstupného u dětí, nárůst u ZTP a sleva pro všechny do hodin. Provozujeme aquapark s vnitřním bazénem i venkovním koupalištěm. K dispozici jsou tobogány, divoká řeka, dětský bazének s chrliči vody, masážní. Má krytou i otevřenou část.


Mostecký aquadrom nabízí letní i zimní vyžití a řadu doplňkových služeb. Krytá část má metrový plavecký bazén, krytý. Rekreační bazén umožňuje relaxaci díky velkému množství vodních atrakcí jako. Do stávajícího bazénového tělesa je osazena .

Chrám Chmele a piva Žatec, Restaurant u Orloje, Chmelařské muzeum Žatec. Aquadromu ukázat svoje vysvědčení, popř. Celý areál je ve vlastnictví města (provozují jej Technické služby Most ) a to také . Využít můžete m plavecký bazén, rekreační bazén, . Two covered twisting water slides and other attractions, such as a wild river, a separate wading pool with a water . Plavci v areálu již nenajdou dřívější padesátimetrový . Vzdálenost od IC Lesenská pláň, Nová Ves v Horách - Lesná : aute3km (min).


Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny. Dominantou je krytý bazén, který je metrů dlouhý.


Vodní park byl otevřen v areálu bývalého termálního koupaliště. Typ bazénu: Veřejné bazény. Moderní vodní park vznikl v prostoru bývalého termálního koupaliště.


Topolová 80 Most Česká republika. Velmi nákladnou rekonstrukcí byl upraven nejen samotný prostor pro. V novém vodním parku je pro Vás. Zároveň udává, kolik je návštěvníků v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky