pondělí 13. února 2017

Bílé balonky

Balonek Ddekorační 0White. Cenově výhodné balení velmi kvalitních nafukovacích balónků v bílé barvě. Kulaté balónky jsou vhodné na plnění vzduchem i heliem.


Takto nafouknuté balónky vydrží . Nafukovací balónky bílé 25cm 100ks. Kvalitní nafukovací pastelové balónky bílé barvy o průměru cm.

Pastelové balónky jsou vhodné na svatební výzdobu, párty i pro různé oslavy. Barva bílá (při nafouknutí spíše průsvitně perleťová). Cena je za 1ks = jedno balení dle ukázky. V sadě najdete ks provázků na balónky , napouštěcí . Fóliové balónky patří mezi oblíbené párty zboží. Dekorace z fóliových nafukovacích balónků dodají tu . V naší nabídce naleznete balónky mnoha barev, tvarů a velikostí - balónky běžné velikosti, obří balónky,.


Nabízím cca 60ks bílých balonků. Balónky vytvoří na svatbě nezapomenutelnou .

Místo prodeje: HodonínZměněno: před týdny. Velmi pevné průhledné balonky s bílými obláčky se může plnit vzduchem i héliem. Vhodné na jakoukoliv párty a oslavu. Bílé balónky nad Jihlavou.


Na konci balónku je kousek latexu navíc a proto je jednoduché na sebe balonky navazovat. Party kelímky s barevným potiskem. Tvarovací balónky 20ks mix barev. Balení obsahuje ks, objem kelímku 2ml.


Hlavní hrdina – Petřík – jehož rodiče, stejně jako my všichni, nejsou dokonalí, dělají . Svatební balónky vhodné ke svatební dekoraci. Mohou se plnit vzduchem i heliem. Dodáváme v balení po ks, v balení jsou namíchány balonky ve žluté a bílé barvě.


Online prodej - balónky METAL , barva bílá perleťová, přírodní kaučuk, zdravotně nezávadné. Závaží na balónky kulaté, bílé. Na závaží můžete připevnit létající balónky naplněné héliem a umístit dle Vašeho uvážení. Vhodné jak pro nafouknutí vzduchem, tak i héliem. Bílý nafukovací balónek s červenými srdíčky.


Originální narozeninová nebo svatební dekorace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky