čtvrtek 9. února 2017

Sauna axa praha

V saunových prostorách můžete volit mezi suchou saunou (90°C – 100°C ), infrasaunou. Lázně AXA se nachází v samotném centru města Prahy , v I. V dámských saunových prostorách můžete volit mezi suchou saunou (90°C – 100°C) nebo infrasaunou (70°C - 80°C). Lázně Axa Bazen ma dve prednosti: umisteni a cenu.


The spa also offers a sauna , steam room, solarium and massages.

Velký bazén, sauna , masáže, fitness. K dispozici je sauna mix či pouze pro ženy. Sauna ženy zvlášť a bez páry. Dobrý hotel, místo, bazén, sauna.


Bazén AXA je umístěný v suterénu hotelu AXA. Kromě bazénu nabízí saunu , masáže solárium i občerstvení. Výstava gymnázia Na Vítězné pláni v Muzeu hlavního města Prahy.

Pool, Swim School, and Spa. Hotel AXA nabízí okružní jízdy a procházky Prahou s průvodcem, služby concierge, relaxační služby (bazén, sauna , masáže, solárium, Axa Gym), příjezdové a . Praha , Praha Na Poříčí 40. V prostoru sauny proběhne rekonstrukce, která vytvoří v těchto prostorách nové wellness. SAUNA je z technických důvodů UZAVŘENA.


We have in our hotel Spa sauna and gym, unfortunately we do not have swimming pool. You can use one in hotel Axa just next door of us and price is 10- Czk . Free WiFi is available, and for surcharge, guests can use a swimming pool, sauna , fitness centre, and sun bed. The modern and bright rooms at Hotel AXA come . Praze už čtyři gay sauny , vedle . Spolupracujeme s českým výrobcem firmou Dyntar, která působí již více než let na trhu a řadí se mezi špičky ve svém oboru.


Firma Dyntar se specializuje na . It also has a fitness centre with a sauna and a swimming pool. The hotel houses both a restaurant . AXA Hotel has 1rooms and has been recently refurbished. Bazén, sauna , masáže a fitness za poplatek.

Součástí hotelových lázní s bazénem je také sauna , pára, solárium a možnost masáží. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma bazén axa praha. Co je super, je to,že u bazénu jsou sauny buď mix nebo čistě pro ženy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky