úterý 28. února 2017

Popelnice na nebezpečný odpad

Pro sběr nápojových kartonů slouží speciálně upravené popelnice (v oranžové barvě), nebo. Tyto odpady nepatří do běžné popelnice na směsný odpad. Archiv Povoskovaný (nebo znečištěný) do směsného odpadu. BARVY Zbytky barev do sběrného dvora nebo do kontejnerů na nebezpečný odpad. Jedná se zejména o autovraky a nebezpečné odpady.


Fyzické osoby jsou ze zákona povinny odkládat komunální odpad na místech.

Stabilní sběrny nebezpečných odpadů. Více než let provozujeme pro občany v obcích i městech mobilní svoz různých druhů odpadů. V rámci mobilního svozu obsluha . Speciálně upravený kontejner se záchytnou vanou pro použití jako kontejner na nebezpečný Eko odpad. Chrání životní prostředí před únikem nebezpečných . Kontejner na nebezpečný odpad.


Zpět: ODPADY (Divize II.). Samolepka tříděného odpadu NEBEZPEČNÝ ODPAD. Tato samolepka slouží pro označení odpadkových košů, popelnic , kontejnerů a jiných nádob určených .

Směsný domovní odpad – je odpa který dáváme do popelnice. Vyvážení popelnic v období „ květen – září“ bude každý sudý týden v pátek. Nebezpečné odpady je třeba skladovat odděleně. Kde mohu objednat další popelnici , když mi současná kapacita nestačí?


NA CO NENÍ URČEN : nebezpečný odpad , elektroodpa velký komunální. Krhanice, kteří mají vlastní popelnici , odpady živnostníků - podnikatelů a firem. Komunální odpad je možné odkládat jen do popelnic , kontejnerů, velkoobjem. Pravidelný svoz bioodpadu, na který potřebujete speciální popelnice , probíhá od 5. Bude-li vaše popelnice obsahovat odpadové složky, které do ní nepatří,.


Svoz nebezpečných odpadů proběhne dne 5. Vývoz nebezpečného odpadu. Popelnice plastová 240l červená - PROHOPO. Prospekt k popelnici 240l.


Směsný odpad v pytlích svozová firma neodváží, jakož i popelnice plné . Směsný komunální odpad Bioodpad Papír Sklo Plasty Tetrapaky Použitá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky