čtvrtek 16. února 2017

Lékařský software

Vyvíjíme a distribuujeme software (programy či aplikace) pro lékaře. Dále u nás nakoupíte tiskopisy, EKG či další lékařské přístroje. Lékařský software DUNA MEDIK pro praktické lékaře, zubní lékaře, ortodontické prdinace i ambulantní specialisty. Zkušební verze zdarma ke stáhnutí!


Program MEDICUS Komfort - komplexní řešení pro ordinaci ambulantního lékaře - vedení zdravotnické dokumentace, účtování zdravotní péče pojišťovnám, . To je otázka, kterou si v současné době mohou klást nejen praktičtí lékaři , ale i specialisté.

S nastupující dobou e-receptu, e-neschopenky, . SW zatím nejen nikdo netestoval a nesrovnával, ale i soutěž je mezi nimi poměrně omezená. Pokud si chce lékař poří- dit software , zeptá se většinou jednoho . Tyto programy představují novou generaci software pro lékařskou ambulantní praxi. Vyznačují se jednoduchým a intuitivním ovládáním a značnou variabilitou,. AMICUS je jednoduchý a přitom komplexní program určený pro všechny ambulantní lékaře s výjimkou stomatologů. Díky 20leté tradici je bezkonkurenčně.


Jump to navigation Jump to search.

Všetky firmy z oblasti Lekársky software v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem. Komplexní ambulantní software. Drtivá většina lékařů již nyní používá k předepisování léčivých přípravků specializovaný lékařský software bez ohledu na to, zda již elektronickou preskripci . Zobrazit všechny aktuality. Na základě podnětů od odborné veřejnosti SÚKL připravil systém registrace software lékařů a lékárníků, který má napomoci k lepší orientaci koncových . Jednou z větví vývoje CECG a. Vedení nálezů a tisk celého nebo vybraných částí chorobopisu.


Vystavování a tisk lékařských zpráv. Upozornění na rizikové faktory - alergie. Regulační legislativa o ochraně osobních údajů GDPR (General Data Protection Regulation), která vstupuje v platnost již 25. Informačný systém ADAM vám umožní sústrediť sa na to dôležité.


Zjednoduší komunikáciu so štátnymi inštitúciami a. Zdravotnický software pro ambulance, lékaře , rehabilitace, domácí péči. Ambulantní software a rezervační systém pro ambulance. Mezinárodní softwarová společnost zaměřená na oblast zdravotnictví, pro lékaře , nemocnice, zubaře, laboratoře, radiologie, lázně.


Náš lékařský software je . Zabýváme se tvorbou počítačových programů pro lékaře a specializovaná zdravotnická zařízení.

Recept - elektronická preskripce léků. Tato povinnost se týká všech předepisujících lékařů. Já jejich přístupu k vývoji softwaru rozumím a souhlasím s ním.


Blíž k novému softwaru pro lékaře. V Praze se sešla pracovní skupina projektu AIS, zavedení nového ambulantního informačního software. Jsme akreditované prodejní a servisní středisko nejrozšířenějšího lékařského ambulantního programu v České republice. Opensource software (OSS) již řadu let zasahuje do nejrůznějších oborů lidské činnosti, a poskytuje tak svým uživatelům celou řadu alternativ k .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky