úterý 14. února 2017

Nafukovací bazén obdélníkový

Nafukovací , Třívrstvé PVC. Nejen klasické kulaté či obdélníkové nafukovací bazény , ale také čtvercové či atypické bazény pro každého vodomila. Různé rozměry, objemy, hmotnosti i síly.


Tento bazén je dostatečně velký na zajištění zábavy pro celou rodinu. Je možné nechat bazén s nafukovacím límcem přes zimu venku?

Tvar: vše kruh ovál obdelník šestihraný čtverec. Filtrace: vše bez filtrace kartušová písková. Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci. Dětský obdélníkový bazén je určen především pro děti . Bazén je robustní a vyroben z . Krásný rodinný nafukovací bazén ve tvaru obdélníku, ve kterém užijete v horkých letních dnech spoustu zábavy a příjemného osvěžení.


K nafukovacímu bazénu Vám z naší nabídky doporučujeme dokoupit sadu bazénová chemie za 6Kč nebo solární plovoucí osvětlení za 1Kč, které nejsou . Dvou-komorový nafukovací dětský bazén , k sestavení nepotřebujete žádné nářadí, stačí jej pouze nafouknout.

Udělejte radost svým dětem a . Ideální pro rodiny s malými dětmi. PŮVODNÍ CENA 18- Kč SLEVA 20. Jednoduchá stavba a údržba bazénu.


Nadzemní nafukovací bazény vhodné pro umístění na zahradu. Je rodinný nafukovací bazén. Součástí je opravná lepící sada. Velký obdélníkový nafukovací bazén je ideální pro celou . Vyroben z kvalitního vinylu. Užijte si relax v tomto nafukovacím bazénu zelenkavé . Nabízíme nafukovací bazény od těch nejmenších pro krůčky ve vodě až po velké rodinné nadzemní bazény.


Je vyroben z testovaného masivního vinylu. Původní cena: 8Kč Ušetříte - Naše další aukce Prohlédněte si naši nabídku sportovních potřeb Dopravné. Dětský bazén obdélník je vyroben z testovaného masivního vinylu a má nafukovací měkkou podlážku.


Tvrzený vinyl Objem 999l váha 7kg Rozměry: 305x183x56cm. Stěny bazénu jsou vyrobeny z transparentní vinylové fólie. Intex x x m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky