pondělí 27. února 2017

Plíseň ve sklepě

Díky ní mi vlhne celý sklep a začíná se tvořit plíseň. Taky mě to čeká, do kamenného a betonového sklepa prosakuje voda. Uvažuji stěny podlahu co to jde očistit vysokotlakým čističem, aby se měkká špína . Jestli ten sklep máte pod zemí, mohl by to být i sanytr, na první pohled vypadá jako nějaká plíseň , je takový bílý sametový.


Můžete ho sbírat a zkusit si vyrobit . Vysiření sklepa 150ma ošetření dřevěných regálů posts 19.

Studna ve sklepě (vlhkost v domě) posts 26. Plíseň ve sklepě posts 29. Vlhkost ve sklepě starého domu posts 12. Novostavba RD_vlhkost ve sklepě v letním období posts 7. Vysoká vlhkost v obydleném sklepě a plísně posts 27.


Jak na plíseň ve vlhkém sklepě pod domem? Další výsledky z webu forum. Bílá plíseň ve sklepě, odstranění - jak odstranit plíseň - Real-Implement real-implement.

Od té doby, co máme ve sklepě LSG nátěr a staráme se o pravidelné větrání, už plísně nevznikají. Jsme rádi - jak odstranit plíseň. Víte, jak se starat o sklep , aby zůstal čistý, netvořily se v něm plísně a mohli jsme v něm uskladňovat třeba sezónní ovoce a zeleninu? Vlhký sklep - plíseň už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Kapalný koncentrát nové generace určený na likvidaci a prevenci proti plísním na zdivu a dřevu. To se může stát po velkých deštích, ale i pokud vám dlouhodobě přetéká okap nebo se hromadí voda ve sklepě - přitéká a zase mizí. Po udělání fasády mi začal plesnivět sklep. Před tím se tam plísen nedělala vůbec.


Zbavit se plísní můžeme například bezchlorovým prostředkem. Je možné použít několik způsobů, jak se vlhkosti ve sklepě zbavit. Sklep je m pod povrchem terénu a je hodně vlhký. Není mám jasné, jak bychom mohli injektáž provést, když se dělá plíseň po celé zdi. Dobrý den, na zahrádce máme zděný sklep už ho máme pěknou řádku let,ale letos se nám udělala plíseň.


Plísně jsou mimo roztočů a pylů velmi významným alergenem, který může. Sklepy trpí vlhnutím více než ostatní místnosti v domě. Vlhký vzduch ze sklepů nejen zapáchá, vytváří plísně , narušuje základy domu, ale také .

Sklepní plíseň , respektive její porosty na stěnách, byla poprvé spolehlivě zdokumentována až na konci 17. Ve starém domě máme ve vlhkém sklepě na zdech plíseň. Nátěr klasickým vápnem nepomíhá. Existuje nějaký účinný prostředek .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky