úterý 7. února 2017

Umělečtí kováři

Umělečtí kováři Pardubice a okolí. Provozuji umělecké kovářství. Vyrábím mříže, brány a branky, zábradlí, oplocení a zahradní nábytek.


Nabízím kované interiérové a exteriérové doplňky,. Hlavní stránka: Informace o škole.

Výrábíme ,kované ploty,kované zábadlí, kovové schodiště, brány, mříže. Dále vyrobíme kované osvětlení do sklepů, restaurací a vinoték. Podařilo se nám sehnat devatenáct výhní, což je nejvíc v naší desetileté historii. Kováři se při nich střídají,“ uvedla za organizátory Libuše . Vyberte si z 1firem a institucí na ekatalog.


Modernizace vybavení na SŠDOS Moravský Krumlov. Umělecké zámečnictví vzniklo z kovářství a postupně se stalo samostatným.

Webové stránky provozované VLTAVA LABE MEDIA a. Vás a nabízet relevantní obsah a reklamu. Poslední úprava: před lety. Charakteristika oboru: kovari. Aktuální Slovíčko nás pomyslně přenese do kovářské dílny, do křesel ve studiu totiž usedli dva umělečtí kováři Ivo Peňáz a Josef Tulis. Mezonetový byt v Praze vznikl z miniaturního bytu, který se podařilo spojit se zanedbanou půdou.


Umělecké kovářství , zámečnictví, kovovýroba ve Velkém Týnci u Olomouce. Navíc plochá střecha inspirovala architekta k vybudování . Výstava dvojice uměleckých kovářů. Zabezpečuje jejich vzájemnou . K práci se studeným kovem jsou určeny pilníky, pilky na kov, nůžky na plech, vrtačky, svěráky, brousky, umělečtí kováři se neobejdou bez rýhováků, zrničů, . Fotogalerie horáckých novin Vám přináší obrazové zpravodajství z regionu Třebíčsko, Náměšťsko, Jemnicko, Hrotovicko.


Ukázky našich realizací naleznete na fotografiích v této sekci nebo také v sekci reference. Historie a současnost tohoto oboru je v principech stejná jen se změnila doba, . Vítejte na stránkách kde si můžete prohlédnout a objednat moje umělecko - kovářské výrobky. Vyrábím i na zakázku takže pokud si budete přát něco jiného co tu .

Možná nás poněkud mate, že města vypadají stále celkem podobně, že stále existují folklorní soubory, že umělečtí kováři ještě nevyhynuli, ale to všechno jsou. Jeho čeští prapředci byli významní umělečtí kováři a rodiče ještě dokázali podnik udržet nad vodou. Franticek to už bohužel nezvládl a nedávno vyhlásil úpadek, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky