pondělí 20. února 2017

Varic primus

Bottle__Pouch - Skladem Zdarma. Vařič Primus OmniFuel II je univerzální vařič na plyn, benzín, naftu, petrolej i letecké palivo. Jednoduchý odolný turistický vařič Mimer od značky Primus má velkou plochu plamene. Ideální pro pobyt a vaření v přírodě. Outdoorové vařiče značky Primus.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Z výrobní řady Expedition pochází testovaný vařič Primus OmniFuel a dle jeho zařazení by výše zmíněné požadavky měl splňovat. Má výhody skvělé kombinace . Tento vařič nabízí perfektní kombinaci nízké hmotnosti a dobré odolnosti. Vařiče Primus ze Švédska jsou synonymem kvality, spolehlivosti a především snadné obsluhy. Ať spalujete benzin, petrolej, naftu nebo plyn, vařič nezklame. Když vám na fungování vařiče doslova a do písmene závisí život, oceníte jeho pravé kvality.


Jak se vařič Primus Power Stove Set osvědčil při . Já mám tenhle Primus komplet, zahrnující vařič a větrolam a nemůžu si na něj stěžovat.

Plynový vařič Primus Kocher Mimer Stove je robustní, jednoduchý a spolehlivý vařič za dobrou cenu. Inzerát lihový vařič PRIMUS v okrese Hlavní město Praha, cena dohodou, od M. Popis: prodám starší historický vařič PRIMUS No: 51. Popis: Prodám nepoužívaný benzínový vařič Primus. Primus AB je švédská společnost se sídlem ve Stockholmu, vyrábějící zařízení pro outdoorové aktivity, například plynové hořáky, radiátory či vařiče. Vařič do náročných podmínek spalující plyn i kapalná paliva (naftu, benzín, petrolej).


Malý a lehký kompaktní vařič Primus MicronStove Ti piezo. Určený pro každodenní použití a pro jednoho až dva strávníky. Piezoelektrické zapalování. Nabízíme vám benzínové vařiče Primus. Poštovné ZDARMA, obratové slevy až.


Primus Omni Fuel je osvědčený vařič vyrobený z vyspělých materiálů určený do náročných podmínek (nízkých teplot i vysokých nadmořských výšek). Osvědčený a spolehlivý plynový vařič Primus Mimer se hodí pro všechny aktivity v přírodě. Variče Primus zo Švédska sú synonymom kvality, spoľahlivosti a predovšetkým ľahkej obsluhy. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.


Trekking and Camping Kempování - VAŘIČ EXPRESS PRIMUS - Vybavení na kempování. Správná volba pro ty, co řeší každý gram váhy při balení na trek. Malý stabilní plynový vařič od firmy Primus, na kterém lze použít nádobu o větším průměru.

Dodáváno v praktickém plastovém pouzdru (viz foto). Sport, Fitness Eshop varic primus mimer duo stove Sportovní náčiní. Kartušový vařič Primus Mimer Stove DUO Jednoduchý robustní flexibilní vařič pro vaření v přírodě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky