úterý 14. února 2017

Latovy rost

Laťkový rošt v rámu pro lehací plochu o rozměru x 2cm. Maximální nosnost do 1kg. Klasický pevný laťový rošt. Hledáte pevný laťkový rošt v rámu?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Cena: kolik do roštu chcete investovat?

Ceny se velmi liší podle toho, co rošt zvládne. Obyčejný laťkový rošt je samozřejmě levnější než . Kvalitní laťový pevný rošt. Výklopné lamelové - pro úložný prostor. Masiv BV je laťový nepolohovatelný rošt s bočním pístovým výklopem pro postele se zabudovaným. Pevný laťový rošt v rámu z multiplexu pro matraci rozměru x 2cm.


Velmi kvalitní a odolný rošt s vysokou nosností z masivního dřeva vhodný pro všechny . Vysvětlíme vám, proč je dobrý spánek nemožný bez kvalitního laťového roštu. Nabízíme kvalitní laťové rošty do postele.

Laťové rošty prodáváme v několika variantách od klasického, bezrámového, až po polohovací bezmotorové i motorové . Rošt ALFA je velice pevný laťový rošt s velkou nosností. Nosnost: 120kg, výška: 5cm. Pevný rošt v rámu se latěmi z masivního dřeva.


Doporučujeme pro všechny typy matrací. Levné smrkové rošty do všech nabízených . Bukové rošty se vyznačují vysokou nosností . Velice pevný laťový rošt LH– boční výklopný rošt bez polohovaní hlavy a nohou. Systém roštu umožňuje snadný přístup do úložného prostoru zdvihnutím z . Pevné laťové rošty pro tvrdší spaní.


Základní laťkový rošt o rozměru 90x2cm. Z masivního borovicového dřeva. LAŤOVÝ ROŠT V RÁMU PÍSTOVÝ OD BOKU Laťové rošty Rošt je celý vyroben ze smrkového dřeva. Boční otevírání roštu pro přístup k úložnému prostoru. Laťový rošt v rámu nepolohovací s nosností do 1kg.


Tloušťka materiálu 2cm, mezery 5cm. Materiál: smrkový, bukový masiv. Spojeno textilním popruhem.

Skladem ve standardních rozměrech: 90x200cm a 80x200cm. Na objednávku v rozměrech 120x20 140x200.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky