úterý 7. února 2017

Návrhy předsíní

Vytvoříme barevné návrhy předsíní s optimálním využitím prostoru a ohledem na design. Chodba by měla být nejen vzhledná, ale i funkční. Na základě vašich požadavků a prostorových dispozic navrhneme předsíň , která na první.


Inspirativní návrhy sestav. Předsíně na míru, předsíně fotogalerie. PŘEDSÍNĚ A CHODBY - Design interiérů Gabriela Goldová - bytové interiéry, návrhy interiérů, interiérový design, design interiérů, bytový architekt.

Některé z námi realizovaných předsíní si můžete prohlédnou v naší fotogalerii zde. Ačkoliv jsou právě haly a předsíně na tyzo vlastnosti velmi náročné, mnohdy je, snad pro jejich nevelké rozměry, neprávem opomíjíme. Návrh interiéru předsíně řeší, jak vytvořit dostatečný úložný prostor pomocí nábytku na míru.


Návrh předsíně , předsíňový nábytek, předsíňové stěny, věšáky,. Vám navrhne interiér chodby či předsíně. Nadimenzuje potřebné úložné prostory a také dekorace a osvětlení chodeb.


Jsme specialisté na návrhy interiérů, design a realizace interiérů bytů a domů. Naší předností je nápaditý design, klademe důraz na detail, funkčnost. Mám ráda předsíně i chodby, kde nábytek nezahltí prostor a kde zůstane vzdušný a svěží esprit.

Jaké předsíně navrhuji a realizuji ? O chodbách a předsíních obecně platí, že čím méně nábytku do nich dáte, tím lépe uděláte. Důvodů pro tuto skutečnost je hned několik. Postele, masivní postele, matrace, ložnice, kanceláře, židle, stoly, předsíně ,. Vytvoříme vám návrh předsíně , kde bude dostatek místa pro pohyb i uložení věcí.


S krásným designem, který je zároveň úžasně praktický. NÁVRH : Zabydlená předsíň. Dlouhá, úzká místnost s mnoha dveřmi, bez možnosti nenásilného začlenění úložných prostor – taková původně . Tím se zachová jednotný ráz celého interiéru domu, V návrhu chodby a předsíně jsem navrhl stejnou podlahu jaká by Interiér Návrhy 165 . Návrhy a realizace interiérů od designéra KOUBA INTERIER, s. Při vstupu do domu je v levém rohu umístěn botník dodržující linie navržené na předsíňové skříni. Nezbytné je velké zrcadlo, . Obrázek je lepší než tisíc slov.


Při zařizování předsíně čelíme několika hlavním požadavkům. Musíme skloubit omezenou plochu s dostatkem úložných prostor tak, aby byl navíc dělala dobrý . Vybírat se dá z několika . Nabízíme široké možnosti nábytku do předsíně. Specializujeme se na design, návrhy a realizace interiérů bytů a domů.


Klademe důraz na detail, funkčnost a precizní provedení interiérů, podívejte se!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky