pondělí 13. února 2017

Jed na myši granule

Nástraha s velmi účinnou látkou brodifacoum obzvláště proti myším, potkanům, hrabošům a hryzcům v domácnostech a sféře komunálních služeb. Jde o otvírací past na myši v kovovém provedení. Transparentní deratizační stanička rohová na hubení myší.


Ratimor je požerový jed na potkany, jed na krysy a myši. Granule na hubení hlodavců.

Návnada v podobě sáčku s granulemi hlodavce silně láká a účinkuje již po prvním požití. Výjmečně atraktivní jed na myši a potkyny s vůní zrna. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt jed na krysy granule. V katalogu nemáme podrobnější informace o ratimor granule. Požerová nástraha k jednorázovému hubení potkanů, krys a myší domácích.


Ratimor parafínové bloky - jed na potkany, myší a krysy - vodě odolný 3g. Bros granule na myši a potkany 7x20g - (140g).

Sáčky k okamžitému použití (neotvírejte). Hlodavci se snadno prokoušou sáčkem a dostanou se k jedu. Inovativní balení granulí do jednotlivých sáčků brání . Výhodou pro hubení myší je, že myši nejsou nijak plaché a opatrné při.


Nejčastěji se jako jedy na hlodavce používají různé granule , v balení od 1g až např. Název granulí jsem na krabičce nenašla a nikde neměli ani upozornění, že tam někde jed je! JED RATIMOR MĚKKÁ NÁVNADA 150G. Skladem ks - Ihned expedujeme. BIOLIT gel proti hlodavcům.


Gely jsou vhodné tam, kde je nežádoucí roznášení jedovatých granulí hlodavci po objektu, kde byl přípravek . Tak jsem dvě granule vzala do prstů a dala mu k nim čichnout, jestli si je vezme nebo ne. Když jsme se podívali, byl tam na tácku jed na myši , růžové kuličky. Myši , krysy a potkani neopustili blízkost lidských sídel ani v době počítačů a moderních technologií. Přípravky jsou dodávány ve dvou formách – práškové a granulované. Příbramsko - Dva dny plné strachu a obav stála chvilka nepozornosti majitelku psa Jimma, který sežral několik granulí jedu na krysy.


Jed na potkany a myši – v prášku.

Když vidíte, že pes takový jed na krysy sežral, dá se léčit a vyléčit. Není problém vylepšit otrávenými granulemi maso, párky. Otrava psa jedem na myši 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky