středa 8. února 2017

Nádrž 500l

Barel na vodu 5l - x 1- Lienbacher. Plastové jezírko PE POND 500l - Doprava zdarma. Elegantní a extrémně stabilní dešťová nádrž. IBC komplety s klecí i samostatné nádrže.


IBC vana 500L vyplachovaná empty. REGULUS akumulační nádrž PS 50.

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plastovou nádrž. Plastová nádrž na vodu 500l Cordivari - kubická, odolná vůči UV záření. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Závitové připojení jako standard. Otopnou vodu je možné ohřívat pomocí. Naše akumulační nádrže se snadno instalují díky stavebnicovému . Akumulačná nádrž ATTACK AK 200K bez hadu empty.


Válcová přepravní nádrž na pitnou vodu 5l.

Povrchové nádrže z polyetylenu. Polyetylenové nádrže vhodné pro přepravu a skladování pitné vody při . Pokud zvolíte velký objem akumulační nádrže, musíte také zvolit odpovídající výkon kotle, aby byl schopen. Nádrže jsou standardně vybaveny objímkami pro čidla . Vypúšťací ventil zabezpečí pohodlné odčerpanie vody do krhly či vedra. Vyrobené z hygienicky nezávadného HDPE, vhodné pro potraviny. Kapacita: 500L Pracovní tlak nádrže : MPa.


C Vnitřní průměr: Ø 6mm. Výhody: - zlepšení tepelné energie o 40 . Montáž i demontáž trvá jen pár minut a nepotřebujete žádné nástroje. Zdrojem může být kotel na tuhá paliva, tepelné čerpadlo, solární kolektory. Nadzemní nádrž Garden tank 5l.


Atmos NÁDRŽ AKUMULAČNÍ 5l PSM BEZ IZOLACE - akumulační stojaté zásobníky jsou pro všechny typy centrálních teplovodních topných systémů s kotli. Materiál, ze kterého jsou nádrže na užitkov. Nádrž je vhodná na zahradu a do sklepa. Celkový objem nádrže , 5l.


Obsah nádrže (l), Délka (mm), Šířka (mm), Průměr (mm).

Mobilní nádrž CP (se zelenou podpůrnou nohou).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky