pátek 24. února 2017

Vřetenové sekačky na trávu

Dopřejte svému trávníku letní sestřih díky vřetenové sekačce , která je. Stiga ruční sekačka SCM 2R Ideální pomocník pro menší zahrady nebo nově založené trávníky. Standardní řada nese název Classic, luxusní vřetenové sekačky nesou označení Kensington (dříve Balmoral) a sekačky na větší plochy s možností instalace . Vřetenové sekačky s dlouhou životností a skvělou ovladatelností.


Dokáže vyčesat starou plsť, odklidit trávu po vertikutaci, jehličí, kamínky nebo kůru.

Ruční vřetenové sekačky se snadno ovládají a na zahradě řádí jako divé. Konečky trávy tak nejsou roztřepené a nezasychají. To je důvodem, proč trávník po . Vřetenová sekačka trávu stříhá - na rozdíl od klasické rotační, která, ať je sebelépe nabroušená, stébla spíše uráží. Stačí si pořídit vřetenovou sekačku a pravidelně s ní trávník sekat.


Na rozdíl od rotační sekačky dokáže kosit trávu již ve výšce 1–centimetrů, a proto není divu,. Nabízíme široký výběr vřetenových ručních sekaček od značek AL-KO,. Elektrickou vřetenovou sekačku 3EC použijete i jako ruční sekačku na trávu.

Náš odborník vám představí princip sečení vřetenové sekačky a doporučí. Tráva je dokonale a přesně posekaná, zajistí se tak zdravý a zelený anglický trávník . Elektrické rotační sekačky a vřetenové sekačky jsou v našem obchodě zastoupeny spolehlivými a ověřenými stroji značkek BOSCH a Hecht. Výhody oproti rotačním sekačkám. Rotační sekačka list trávy urazí, vřeteno ho naproti tomu ustřihne jako nůžkami.


Výsledkem je čistý a ostrý řez bez otřepů a . Tento způsob sečení je k trávníku velmi šetrný . Je nutné rozlišit, zda se ptá proto, že střihání trávy považuje za nutné zlo,. Potřebuji koupit ruční vřetenovou sekačku na trávník cca m2. VŘETENOVÉ SEKAČKY NA TRÁVU GARDENA.


Všechny GARDENA vřetenové sekačky pracují na bezdotykovém řezacím principu, při kterém se rotující . Sekačka na trávu Fiskars - pomocníci pro Vaši zahradu. Pomocí vřetenových sekaček můžeme . Snadno ovladatelné sekačky špičkové kvality s excelentním střihem. Pracovní záběr až cm.


Používáním vřetenové sekačky Fiskars namísto rotační získáte zdravější, krásně zelený trávník díky tomu, že její nože stříhají stébla trávy čistě jako nůžky. Jako první vznikly válcové sekačky (= vřetenové sekačky ).

Nejekologičtější moderní způsob sekání trávy. Sečení trávy vřetenovou sekačkou je velmi šetrné k travnímu stéblu a způsobuje řez podobný střihu nůžkami. Trávu neseká, ale seřezává mezi dvěma ostřími.


Elektrické sekačky, benzínové sekačky, strunové sekačky, vřetenové sekačky , robotické sekačky. Lehké, nekomplikované a rychle sečení trávy není s vřetenovou sekačkou od AL- KA jen sen. S ručními přístroji posečete perfektně malé pozemky, předzahrádky . GRAF: vývoj cen motorových vřetenových sekaček na trávu.


Spousta lidí ani netuší, že nějaké motorové vřetenové sekačky pro domácí trávníky jsou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky