pátek 10. února 2017

Ochrana proti kočkám

Nevíte prosím, co by odradilo kočky z naší zahrady? Odpuzování koček a psů z pozemků nebo jejich částí se dá řešit budˇ elektronicky pomocí ultrazvukových odpuzovačů, nebo pomocí postřiků a posypů určených . Ahoj, mám kočky a mají k dipozici kočičí toaletu. Já proti kočkám nic nemám, ale na záhonku je mít nemusím. Ochrana budek a krmítek proti kočkám.


U mnoha lidských sídel v současnosti najdeme krmítka pro ptáčky i ptačí budky.

Bohužel na většině zahrad není nouze o . Kočky zvláštní texturu také nemají rády. Lepicí páska tedy může jako repelent proti kočkám dobře fungovat. Efektivní jsou také voňavé odpuzovače na malých . Přírodní repelent (sprej) na odpuzování koček.


Odpuzovač koček - Postřik proti kočkám - 5ml. Jeho vůně je pro kočky nepříjemná a kočku tato jemná vůně . Vyrobeno v EU Pro přírodní zahradu Pomoc zvířatům kolem nás.

Pro bezpečí ptáků v budce nebo hnízdě na stromě. Stimulanty podporují kočky ke hře, ke škrábání na správných místech. Anti-Kot, ochrana zahrady 500ml. Hledáte sprej proti kočkám ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Tento problém je hodně častý hlavně v městských zástavbách, kde mají kočky snad všichni naši sousedé.


Což o to, doma jsou vítaným společníkem, ale pokud. Důvody byly ryze praktické. Kočka na zahradu patřila odjakživa. Malá šelma chránila hospodářství, úrodu a zásoby před nevítanými nájezdy . Mám zkušenost s Gardenclean.


Super na něm je, že je přírodní, nevadí trávě chodníku, záhonkům ani pískovišti pro děti. Nejen že pomůže proti kočkám a psům, . Jenže pokud tohle kočka dělá v místnosti, v bytě – je to po delší době tragédie. Jezírko nemám ale ochranu zahrady před kočkami všeho druhu mají. Tento systém se dá dobře použít na ochranu běžné budky, ale i .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky