pondělí 20. února 2017

Hadice zahradní 3 4

Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. I vrstva - vnitřní vrstva černé PVC, odolné proti . Zjistěte, které produkty v kategorii ❀ zahradní hadice jsou nejkvalitnější a kde je koupíte. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Zahradní hadice : k doručení domů nebo na prodejnu.

Stěna je vyztužena průpletem ze syntetické příze, který napomáhá proti kroucení, ohýbání a . Perfektní vlastnosti jsou. Nemusíte mít výčitky že Gardena je drahá a nekroutí se, neškrtí a neláme. Koupil jsem si drahou gardenu která by se neměla kroutit a přetáčet a smůla. Pro pohodlnější používání doporučujeme zakoupit neprůhlednou hadici , ve které se netvoří řasy. SUNFLEX - -vrstvá vyztužená zahradní hadice.


S tkaným vyztužením odolným proti tlaku.

Vysoká odolnost proti teplotám. Jsou určeny pro rozvod vzduchu a vody. Kvalitní zahradní hadice SEMPERIT od českého výrobce.


Ohebné hadice s tlakovou kostrou jsou určené pro všeobecné použití - rozvody vody i jiných kapalin, . Hadice na vodu s výpletem, materiál PVC. Dodáváme dílenské vybavení, autotechniku, kompresory, brusky a brusné systémy, manipulační techniku, pískovací . Skladem více rozměrů za super ceny ! Adaptér WHITE LINE s ventilem. Vysoce kvalitní zahradní hadice vhodná jak pro . PVC odolná vůči UV záření a ukládání řas v hadici.


Zboží lze objednávat pouze v těchto násobcích. Popis: Nabízím nové, kvalitní silnostěnné . PVC tlakově a tvarově stálá s velmi kvalitní tkaninou bez ftalátů a těžkých . Trojvrstvá zahradní hadice s tkaným vyztužením . Standardní vyztužení proti kroucení, ohybání a zalamování hadice při použití - voda tak může bezproblémů proudit .

Vysocekvalitní vícevrstvé hadice odolné proti zarůstání. Pracovní tlak (max.) bar. Rozměry balení, 4x 4x mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky