čtvrtek 16. února 2017

Kohout na sud

U DENIOSu naleznete širokou nabídku vypouštěcích kohoutů z plastu, mosazi, hliníku, nerezu nebo šedé litiny. Vypouštěcí kohouty od DENIOSu jsou odolné . Vyrobeno z potravinářského . Sud 220l s víkem a sponou na pitnou vodu. Ventil je opatřen maticí pro montáž.

Sud 300l na dešťovou vodu s kohoutkem. Samozavírací víko na sud. Velkoobchomaloobchod kde najdete sudy , kádě.


Status: I běžný skladový . Výpustný kohout , určený pro stáčení kapaliny ze sudu. Plastové sudy na víno typu OFF o objemu 5litrů jsou určeny na skladování vína, moštů, ovocných šťáv a . PP) Možné použití: Vhodný na kanystry, barely, sudy , kádě, které mají zesílenou plošku pro montáž výpustného kohoutu. Plastový výpustný kohout určený do plechových sudů o objemu litrů a litrů.

Sud na dešťovou vodu 200l s. Je vhodný pro oleje, naftu, . Sudy oválné, hranaté na potravinářské tekutiny. Internetový obchod Pivovaru Faltus. V naší nové internetové pokladně velice jednoduše a rychle nakoupíte Pivo sud 30l KOHOUT. Keg je vratný sud , který je speciálně vyvinutý pro průmyslové plnění a sterilní. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Kohout je určen pro stáčení kapalin ze sudů v . Popis: Prodam kvalitni plastovy kohout ibccoul novy za . Byly zapojeny v baterii jako zásobník na dešťovou vodu pro zálivku zahrady. Mosazný kohout na sud ( s vínem či pivem ). Plastové sudy s výpustným kohoutem a šroubovacím víkem na dešťovou vodu o objemu 2litrů jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen) s . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Sudy na vodu představují, ideální pomocníky pro nashromáždění a uskladnění např.


Výškový rozdíl výčepní kohout - sud (m). Když už musíte mít sud vedle chlazení pod barem, tedy alespoň na té straně, na kterou chlazení nefouká teplý vzduch.

Ujistěte se že všechny kohouty na plničce jsou uzavřené. Plničku opat- řete rychlospojkami a ha- dicemi dle doporučené- ho příslušenství. Vhodný na plastové sudy , ústí je kompatibilní s PET s hrdlem o průměru mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky