úterý 14. února 2017

Distanční sloupky

Trubičkový distanční sloupek , délka: 5mm, Vnitřní pr. Plastový distanční sloupek - trubičkový. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Kovové distanční sloupky - matice x šroub.


Kovový distanční sloupek o délce: 25mm, závit: M d. Poniklovaná mosaz nebo pozinkovaná ocel nebo nerezavějící ocel.

Distanční sloupek plastový samolepicí, montáž zacvaknutím, základna 18mm, výška 4mm, nylon 6. Materiál: Mosaz - poniklovaná. Dodávka produktů - Závitové distanční sloupky a Distanční vložky a sloupky do hodin od evropského top distributora v oblasti Mechanické produkty a . Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. KONSTRUKČNÍ PRVKY - distanční sloupky. M3x05mm Ms (závit 2x vnitřní).


Jiné rozměry a provedení na základě poptávky, viz. Pro skříně QA5 QAa NP65.

Jsou určeny pro hloubkové odsazení jističů BC a sjednocení profi lů s modulárními přístroji. M L=1 C12=1 G12=M SW=8mm. M délka celého slopku je 10mm, materiál: mosaz. Rozvodné bloky a distanční sloupky.


Na níže uvedeném odkaze budete přesměrováni na náš e-shop do kategorie . Kvalitní distanční sloupky mezi kříže pro prodloužení uložení motoru. Tyto průchozí závitové sloupky se lisují do kruhové díry. V průběhu lisování do kovového plechu. SAMOÚCHYTNÉ DISTANČNÍ SLOUPKY. Dobrý den dneska mi došla tato case a nejsou tam distanční sloupky to mi mám dát zk desku na ty výbolky co jsou udělaný v case ? Mechanické prvky jako například distanční sloupky , šroubky, matky a další různý spojový materiál.


Technická data: rozměr (závitu): MB: mm C: mm L: mm SW: mm tolerance délky: ± mm . Tento produkt je dočasně vyprodaný. Navštivte stránku a zjistěte více, těšíme se na vás. Dostupnost : Externí sklad.


Oficiální česká distribuce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky