pátek 24. února 2017

Pvc střešní folie

Posunout na přehled produktů. V katalogu střešních krytin najdete PVC folie , které je možné použít jako imitace falcovaných krytin na šikmé střechy. Výrobci dodávají v příslušenství plastové . PVC hydroizolace na střechu, kompletní střešní řešení povlakové pvc krytiny.


Fólie z PVC -P (měkčený polyvinylchlorid) s výztužnou vložkou z PES (polyesteru).

Fólie DEKPLAN má nejširší rozsah použití střešních skladeb do požárně . Hydroizolační fólie z PVC -P DEKPLAN k mechanickému kotvení mm, šíře 6m. Skladová dostupnost dle pobočky. Pro zajištění účinné izolace plochých střech je klíčové spojení odolného materiálu a přesné instalace. Správnou volbou tak jsou střešní PVC fólie Protan norské . Provádíme montáž hydroizolace plochých střech pomocí svařované PVC fólie. V prospěch PVC fólií mluví snadná a bezpečná montáž a dlouhodobá životnost.


Použití hydroizolačních fólií a ceník stavebních izolačních fólií - STŘEŠNÍ IZOLAČNÍ FOLIE mPVC.

Fólie na střechy, hydroizolace, pvc , prodej fólií Zlín. Veškeré zboží skladem, ihned k odeslání. Jednou ze základních úloh střechy je ochrana objektu proti srážkové a. Bauder THERMOFOL M je vysoce kvalitní hydroizolační střešní folie na bázi PVC -P s vysoce pevnostní polyesterovou nosnou - BauderThermofol M - PVC -P . Všechny střešní krytiny jsou vystaveny povětrnostním podmínkám, které mohou ovlivňovat fyzikální a chemické vlastnosti daného.


Své uplatnění naleznou jako hydroizolace ve skladbách střešních konstrukcí v . Folie hydroizolační Logicroof V-GR pochůzí PVC tl. PVC folie k mechanickému kotvení s PES vložkou UV stabilizovaná. Střešní PVC fólie přitěžované. Názorně předveme krok po kroku, jak položit plochou střechu od sváření pásů přes položení tepelné izolace po.


Při montáži zařízení jsme schopni si připravit prostupy pro tecnologie střešními foliemi naším certifikovaným pracovníkem. Hledaná stránka nebyla nalezena! Prosím zkontrolujte, jestli jste zadali správnou adresu.


Vrátit se na úvodní stranu. Výhodou fólie z měkčeného PVC je zpracovatelnost, fólie je dobře tvárná a svařitelná. Nová produktová řada hydroizolačních PVC a TPO folií a modifikovaných.

TPO folie k přitížení kačírkem nebo pro zelené střechy, barva bílá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky