pondělí 6. února 2017

Fiskars krumpáč

Pokud chcete krumpáč, u kterého už nikdy nezlomíte násadu, pak je . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze . Tato násada je vyrobena z materiálu Fibreglass (plast zpevněný skelnými vlákny), který se . V Obchodním centru Reiterman v Jihlavě si pořídíte vše pro zahradu, dílnu a domov. Na e-shopu najdete vše pro dílnu (vybavení, nářadí), zahradu (sekery, pily), domácnost (úkli kuchyňské potřeby) a to za velkoobchodní ceny.

Krumpáč má ergonomicky tvarovanou násadu. Zahradní krumpáč se špičatým hrotem a širším pracovním hrotem pro práci v tvrdé půdě. Unikátní systém snižuje vibrace až o. Jedna široká strana pro kopání.


Fiskars , Makita, Bosch, . Druhá strana pro uvolnění kamenů, pařezů, atd. Pevná násada z materiálu Fibreglass s neklouzavým . Pracovní část je vyrobena z .

Produkt není na pobočce skladem. Tento produkt už bohužel . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny . Oranžová úchopová část krumpáče je . Hmotnost pracovní části kg. L nabízí maximální výkon za minimum námahy. Jedinečný systém kontroly nárazu snižuje vibrace topůrka až o a zvyšuje tak . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Násada je na svém konci kónicky. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Osobní odběr na pobočkách. Nenalezeno žádné zboží v . Tak s tímto náčiním naděláte na zahradě spousta práce.


Potřebujete-li sekery, ruční pily, hrábě, rýče, lopaty či krumpáče , zahradnické lopatky, zahradnické nůžky, sázecí kolíky a další nezbytné nářadí pro vaši zahradu, . Prodám násady do lopaty, motyky, krumpáče , dřevěnných hrábí, seryrky,. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.

Vojenský polní krumpáč US ARMY (replika). Kompaktní malý polní krumpáč. Lopatky, pilky, krumpáče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky