úterý 14. února 2017

Plavání mladá boleslav

Turn on Location History to track places you visit. O této stránce nejsou k dispozici žádné informace. Lze si také objednat takzvanou zkušební lekci.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Baby club Kosatka, Strom života, z. Provozujeme plavecký , wellness a dětský bazén.

Klub Delfín - plavání pro děti. Pampeliška v Nerudově ulici a je používán pouze pro plavání kojenců, batolat a dětí předškolního věku. Plavání probíhá ve speciální vaničce vedené instruktorkou zevně vaničky. Nechybí zde ani zázemí pro plavecký oddíl, který zde bude moci pořádat i . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své . Přehled plavání - všechny kraje Přidání nového kurzu plavání.


Plavání miminek, kojenců, batolat a dětí od 6ti měsíců do 8mi let ve slané,.

Mladá Boleslav - plavání dětí, kojenců a miminek. Ráda bych se synem chodila na plavání. Její hlavní a nejvíce očekávanou součástí bylo první . Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu.


Garance stejné nebo nižší ceny. Mladé Boleslavi s našimi kurzy, ve kterých si zakládáme na individ. Kč sleva z prodejní ceny vstupného na plavání ve 25m bazénu s vodními.


Vítejte na stránkách plavecké školy Rybka! Nabízíme kurzy plavání pro děti od měsíců do let. K dispozici je plaveckých drah a . Nabídky a poptávky po doučování.


Výuka jazyků a školních, hudebních, sportovních, uměleckých a jiných předmětů. Petr se před rokem rohodl opustit plavání a dal se atletickou . Kdybyste měli chuť se podívat na více – mrkněte na naše Rajče . Sportovní příměstský tábor s výukou plavání – jarní prázdniny.

Možnost hlídání dětí od 12. Aquapark nabízí plavání , vodní zábavu i relaxaci. Popis: Učí se vaše dítě plavat ? Bakov nad Jizerou - Bělá pod Bezdězem - Benátky nad Jizerou - Bezno - Bradlec - Březno - Brodce . Pro dospělé zájemce pouze o plavání v bazénu je vstup 1korun na tři . Bazén s pěti drahami slouží pro veřejné plavání , plavání rodičů s dětmi a . Místo výkonu práce: Městská společnost sportovní a rekreační areály, s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky