úterý 28. února 2017

Motorová strunová sekačka

Strunové benzínové sekačky. Od výrobců Oleo-Mac, Ikra, Wolf Garten, Levita. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Po úpravě rovných, travnatých ploch rotační sekačkou, zbývá okolo . Benzínové vyžínače jsou vhodné k sekání vzrostlé trávy či plevele. Benzínová motorová kosa pro dosekávání malých travních ploch, snadné startování motoru . Křovinořez stejně jako sekačka patří dnes k základní výbavě pro údržbu zahrady. Křovinořezy a vyžínače jsou skvělými pomocníky při sekání vysoké a přerostlé . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Se strunovou sekačkou Stiga snadno posečete i ty nejhůře přístupná místa. Vyžínače Stiga jsou to pravé pro Vaši zahradu! McCulloch TRIMMAC je praktická motorová strunová sekačka ideální pro dokončovací práce po rotační sekačce, vhodná pro dosekávání okolo stromů, zahonů, . Motorová strunová sekačka John Gardener na kolech jsou poháněna 2-taktním benzínovým motorem.


Malý vyžínač s nastavitelnou kruhovou rukojetí. Velmi dobrý k vyžínání trávníků a pro dokončovací práce okolo stromů, cest a schodišť na soukromých . HECHT 1R - motorový vyžínač. Aku vyžínač Makita DUR189Z Li-ion V - solo Silný vyžínač na… 3. Sekačka strunová Dolmar ET-40. Výkon motoru je KW a obsah motoru cm3.


Profesionální vyžínač ECHO Příslušenství: poloautomatická strunová hlava obj. Setkáte se s označením strunová sekačka či motorová kosa, někteří lidé jsou přesvědčeni o tom, že křovinořez jsou nůžky na živý plot. Trh nabízí desítky modelů strunových sekaček , vyžínačů a motorových kos, tzv.


Výkonná, nízkovibrační motorová kosa Snadno startující 2-taktní motoru o výkonu kW s dekompresním ventilem a odstředivou spojkou Bezpečné a přesné . Občas směšují strunové sekačky čili vyžínače - s křovinořezy čili motorovými kosami. Jak je rozlišovat a jak s nimi pracovat?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky