středa 15. února 2017

Zatahovací střecha na pergolu

Sháníte opravdovou pecku na terasu? Podívejte se na moderní hliníkové pergoly se stahovací střechou. Střecha je buď z pálených tašek nebo polykarbonátu. My se specializujeme na pergoly se stahovací střechou , které si začínají získávat čím dál . Voděodolná pergola s posuvnou střechou z PVC.


Ideální pro maximální využití terasy i za deštivého počasí.

Pergoly s posuvnou střechou jsou moderním typem zastřešení terasy. Nepromokavá třívrstvá PVC látka Vás ochrání před sluncem a deštěm. Krásná dřevěná pergola se zasklenou střechou.


Jako alternativu k tomu zastřešení jsme zvolili stropní baldaných (Soltis 92) a navíc boční screenové rolety . Pohyblivé pergoly Futurol Klasik s posuvnou střechou. Naopak když si chcete vychutnat snídani s ranním sluncem, jednoduše plachtu stáhnete. Přehled základních vlastností a funkcí pergol a altánů Corradi a srovnání Iridium,.


Novinkou jsou posuvné pergoly , neboli pergoly s posuvnou střechou - klasická dřevěná nebo kovová kostra je doplněna zatahovací střechou.

Na terase se stahovací střecha pergoly postará o prostor, který potřebujete – je vždy přesně na míru. Lze si tam pak za jemně bubnujícího . Hliníkové pergoly se stahovací střechou jsou stále vyhledávanějším systémem pro zastřešení terasy. Proč tomu tak je, na to jsme se zeptali . Zavřete střechu a užívejte si stínu a ochrany před deštěm. Nechejte střechu pergoly polootevřenou během oběda, nebo ji otevřete celou při podvečerním slunci.


Nechceme polykarbonát a mít výheň jako blázen, protáhnutí střechy bude stát ranec tak přemýšlím co tak sklo . Specializujeme se na hliníkové pergoly se stahovací střechou. Ta je vyrobena z třívrstvého PVC. Díky třem vrstvám se je teplo lépe odizolované od terasy. Realizace krásné pergoly s pohyblivou střechou , které se skvěle přizpůsobí každému počasí. Každého jistě napadne nechat si vyrobit klasický altán ze dřeva s krytou střechou pomocí tašek, polykarbonátu či asfaltových pásů.


Praktická zahradní pergola z kolekce Hartman na ochranu proti slunci a Vašeho nábytku. Je vyrobena z hliníkové kostry a potahu v barvě světle šedé. Nově Vám přinášíme hliníkové pergoly , které mají unikátní systém stahovací střechy. Navíc pokud terasu nevyužíváte, můžete si stáhnout .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky