čtvrtek 25. prosince 2014

Bazén pražačka praha

Venkovní koupání nedaleko centra města s kouskem přírody, sportovní i relaxační částí - to je nové koupaliště Pražačka na Praze 3. Otevření se uskutečnilo 1. Krytý bazén s příjemně teplou vodou a výhledem na Prahu můžete využít. V bazénu dlouhém 1metrů si nenároční zaplavou, ale na své si přijdou i neplavci . Pobavte se kousek od centra, v klidném a zalesněném prostředí v srdci Žižkova na Praze 3. Vítáme vás na stránkách sportovního a rekreačního areálu Pražačka.

Zveme Vás do krytého bazénu areálu Pražačka , kde se zabaví všechny věkové skupiny. V areálu krytého bazénu najdete plně vybavené zázemí včetně převlékáren a. Na sociálních sítích se v posledních dnech strhla vlna kritiky na nově zrekonstruovaný bazén Pražačka v pražském Žižkově. Sportovní a rekreační areál . Nově zrekonstruovaný bazén s nádherným výhledem na Prahu.


Nová podoba koupaliště, které v Praze opět otevře v pátek, vyšla na 31. V letních měsících nabízíme možnost koupání ve vyhřívaném bazénu. Vedle koupání je v areálu k . Nový bazén na Pražačce : zkrátili plaveckou dráhu, prodloužili koupání.

Na rekonstrukci bazénu a jeho okolí se Praha podílela miliony . Proměna venkovního koupaliště Pražačka je nepotěšila, naopak. V posledních dnech se strhla ve facebookové skupině Praha Žižkov . Provozování areálu s krytým bazénem , saunou, posilovnou a hřištěm. Populární bazén na Pražačce prošel nákladnou rekonstrukcí za více než milionů. Rekreační a sportovní areál Pražačka v městské části Praha – Žižkov je ideální pro. Zrekonstruovaný bazén Pražačka je o osm metrů menšíFoto: Jan Hansel.


Celý plavecký areál Městská část Praha rekonstruovala . Zřizovatelem je MČ Praha organizace je řízena Odborem školství. V první etapě byl rekonstruován vnitřní výcvikový bazén , nově provedený v ne…. Rekonstrukce bazénu Pražačka. INVESTOR, Městská část Praha 3. Pro vstup na lekce do kojeneckého bazénu na Pražačce není potřeba vstupní kartičky, paní na recepci. Stavba se nachází v Praze - Žižkově ve sportovním areálu Pražačka.


Bazén o rozměrech 4x5m má. Místo je dobře dostupné z centra, je situováno v lokalitě s rozmanitou zástavbou . Praha opravila na Pražačce venkovní bazén , který je nyní je vstřícnější k rodinám s dětmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky