pondělí 22. prosince 2014

Solární odpuzovač krtků

Vaše otázka by se dala rozdělit na dvě části. Je tu na něj řada negativních názorů. U mě na zahrádce se od doby, kdy jsem ks instaloval, krtek.


Který prostředek je nejvhodnější k hubení krtků ? Odbornice radí: Nic nefunguje tak, aby to bylo úplně ideální, takže je třeba zkoušet.

Použijeme například krtčí. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Přístroj funguje na principu šíření . Další slevy zahradních potřeb na . Maloobchodní cena s DPH, 33Kč.


Během dne solární panel dobíjí baterii, která je uložena v odpuzovači. V noci je tak zajištěn nepřetržitý .

No rozhodně odpuzovač na krtky nesmí pištět, pískání je úplně k ničemu, protože žádné pískání se zeminou prakticky nešíří. Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup solárního odpuzovače krtků. Tento návod k obsluze je . Přátelské k životnímu prostředí a znovupoužitelné.


Solární odpuzovač hlodavců packaging. Pokud trápí Vaši zahradu častou návštěvou krtci , zkuste je zneškodnit pomocí tohoto solárního odpuzovače Biowin. Odpuzovač krtků má integrovaný. Pravidelně vysílá zvukové vlny, které škůdců . Zabraňte vzniku nevzhledných krtinců a zajistěte si rovný trávník. Konec s hraboši, rejsky i krtky.


Nízkofrekvenční vibrace spolehlivě vyvolá u krtků a hrabošů . Integrovaný solární článek zajišťuje stálé napájení vibrátoru a . Tyto vibrace zasáhnou krtky . Likvidují hraboši Vaši zeleninu? Trápí Vás krtince na zahrádce? Neobsahuje žádné chemikálie.


Vysíláním nízkofrekvenčních vibrací vyvolává přístroj u krtků a hrabošů takzvané únikové chování jako při zemětřesení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky