čtvrtek 25. prosince 2014

Sauna 365 pustkovec

Bio sauna je kombinací finské a parní sauny. Je vyhřívaná na menší teplotu, ale je zde vyšší vlhkost. Výsledkem je příjemný pocit tepla při nižší teplotě, což . Nabídka služeb jako je sauna , wellness, privátní sauna , Saltair, masáže, badminton a stolní tenis.


BADMINTON, STOLNÍ TENIS a SALTAIR - Vaše online rezervace. Pokud jste již našim registrovaným zákazníkem, přihlaste se svým přihlašovacím jménem .

Zajímají nás všechny místa, kde si člověk v chladných měsích může prohřát kosti,. Zjistěte si před nákupem vše, co potřebujete. Zastávka Pustkovec (přímo u sauny ), v obou směrech linky: 3 4 a také meziměstská linka HlučínOstrava a zpět.


Sauna 3- sportovní zařízení. SAUNA SMYČKA je veřejná sauna rodinného typu nacházející se na okraji Ostravy. Kč za vstup do saunového světa a minerální vodu. Pára, vířivka, bio i finská sauna.


Na vlnách pohody se slevou. Wellness centrum (125min, s doplatkem 1Kč), Badminton, Stolní tenis.

OFF PEAK, všední dny 8- 11h, . Relax 3- sauna , nezařazeno. Poloha na mapě, telefon, otevírací doba, recenze. Vzdálenost od parkoviště, m (vlastní). Distance from parking lot, m (own). O objektu saunového centra už jsme psali (viz dole související články), přinášíme vizualizace interiéru a fotky ze stavby.


Ostrava, Pustkovec 1m search for transport connection . Rady městského obvodu Pustkovec čč. Odległość od parkingu, m (własny). Good badminton hall and nice sauna house.


Multifunkční areál je v provozu 3dní v roce. Technické parametry areálu ZDE. Cena, termíny a další informace: Rudolf Tošenovjan Tel.


V areálu městské nemocnice Ostrava-Fifejdy hořela 10. Aquaparky, plavecké bazény, sauny. Dětská chůvička Philips SBC SC 3za akční cenu. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Radka Bartošová (Ostrava - Pustkovec ).

Hotely, Plavecké bazény, sauny , Lázeňské a ostatní služby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky