čtvrtek 11. prosince 2014

Lundák pletivo

Realizujeme také oplocení na klíč. Marcel Lundák - výroba pletiva Petrovice - Žemličkova Lhota. Zabýváme se výrobou a prodejem pletiva. Získejte kvalitní a levné pletivo od ověřeného českého výrobce.


PLETIVO MARCEL LUNDÁK (Petrovice - Žemličkova Lhota). Vyrábíme a prodáváme pletivo. Navíc Vám dodáme i veškeré příslušenství pro ploty a oplocení.


Hledáte kvalitní a levný materiál pro oplocení svého domu či zahrady? Detailní informace o firmě. Vztahy (fyzická osoba) . Výroba a prodej: - pletivo -kompletní oplocení na klíč. Adresa : Žemličkova Lhota 29. Pletivo pozinkované čtyřhranné - bez napínacího drátu, pletivo pozinkované čtyřhranné - včetně napínacího drátu, pletiva čtyřhranná s úpravou PVC s . MARBO – Bohumír Marešovský.


Firma Lundák -Vrins prodává nový a použitý kancelářský a bytový nábytek na. Poslední zastávkou pro nás byla rodinná firma Pletivo Lundák. Tam jsme získali užitečné informace o výrobě pletiva.


Co vše tato firma dokáže vyrobit, kdo je její . Prodej pletiva pozinkovaného, čtyřhranného s napínacím drátem a poplastovaného pletiva. S Petrovice hotely Srní Harmonia .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky