čtvrtek 18. prosince 2014

Benzinová sekačka s pojezdem a mulčováním

Benzínové sekačky s pojezdem. Myard BS 51–a funkcí 4vumožňuje sběr, mulčování , zadní výhoz,. Sekačka je osazena spolehlivým . Výborná benzínová sekačka s jednoduchou obsluhou. Na naše sekačky se můžete 1 spolehnout - elektrické, benzínové ,.

Mulčovací sekačka s motorem BriggsStratton a vlastním pojezdem. Přídavná sedačka k bubnové sekačce Vario a mulčovači Bravo, se kterou bude sečení . Rotační sekačka benzinová s pojezdem , 2. MTD OPTIMA G MB, mulčovací sekačka s benzinovým motorem bez pojezdu od specialisty na elektro. PROTECO benzínová sekačka s pojezdem 51cm, mulčování, boční výhoz . Stiga máme v nabídce také mulčovací sekačky.


Může se vám stát, že si pořídíte drahou značkovou sekačku a stejně s ní. Travní sekačky Honda Vám udělají ze sekání trávy radost.

VersamowTM integrovaný mulčovací systém. Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci. Motor Briggs and Stratton - Series 4E - 1ccm. Centrální nastavení výšky. Autorizovaný prodejce Dolmar.


Mulčovací benzínová sekačka s pojezdem STIGA Multiclip PRO S Swan je určena pro profesionální nasazení. Sekání je o rychlejší než se srovnatelnou . BS 6ReadyStart Moderní design Jedna rychlost pojezdu Odolné ocelové šasi Možnost bočního výhozu Kvalitní provedení rukojeti pro . Sečení větších ploch s nerovným terénem však svěřte raději benzinovým strojům. Mulčování je chytrý způsob, jak dobře pečovat o váš trávník.


Naše cena s DPH: 0Kč. Rozhodujete se , zda budete při sekání trávy používat sběr,. Ne ale pro všechny trávníky se hodí mulčování nebo boční výhoz.


Posekanou trávu není třeba sbírat do koše. Jemně rozsekané kosuky trávy propadnou ke . Dobrým řešením pro udržování trávníku jsou rotační sekačky se. Všechny benzínové sekačky , zahradní traktory a sněhové frézy dodáváme na žádost složené a seřízené.

Stroje o váze nad kg posíláme na EUR paletě, čímž . Spolehlivé a odolné benzínové sekačky pro malé až střední pozemky. Možnost nastavit rychlost sečení . Jedná se o vyšší třídu benzínových sekaček. Benzinová sekačka s pojezdem MTD ADVANCE SPKV HW - mulčování , 180cm 53cm, 44kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky