pondělí 15. prosince 2014

Outlovka pestrá

Na spodní straně klobouku plodnice . Blog Archiv Přeložit tuto stránku 2. Po staletí byl v Asii neměnný zájem o houby jako potravinu i lék, zatímco v Evropě jsme jejich schopnosti začali objevovat v druhé polovině 20. SYMPTOMY: přítomnost barevně velmi. Trametes versicolor (L.) Lloyd – outkovka pestrá.

Extrakt se využívá v léčbě rakovin v Japonsku a Korei. Je používána po staletí v mnoha částech světa jako skvělé léčivo se . Outkovka pestrá je dřevokazná houba rostoucí prakticky po celém světě. Patří mezi tak zvané houby bílé hniloby a roste na . Podobná je nepříliš hojná outkovka pásovaná, která je tlustší, méně pestrý klobouk, chybí lesklé pruhy.


Nabízíme ho tedy jako veterinární přípravek. Extrakt z outkovky se používá v Japonsku k léčení zhoubných nádorů, v Číně při léčbě .

Využití: sloučeniny obsažené v houbě outkovka pestrá účinkují na podporu imunity a byly pozitivně testovány jako podpůrné léčivo s měřitelnými výsledky při. Agarico-suber versicolor (L.) Paulet Agaricus versicolor (L.) Lam. Bjerkandera versicolor (L.) P. CORIOLUS VERSICOLOR PRÁŠEK BIO 120KS - OUTKOVKA PESTRÁ. PRÁŠEK 1kapslí - OUTKOVKA PESTRÁ Exkluzivní přípravek z . Roste od-do, Leden - Prosinec.


Velmi hojný jednoletý druh choroše rostoucí na všech možných druzích mrtvého dřeva listnáčů. Hlavní zaměření - nádorová onemocnění - vedlejší účinky chemoterapie či radioterapie - herpes . Coriolus- outkovka pestrá. Mapovanie výskytu na Slovensku. Ludmila Bendová na straně mimo jiné i houbou outkovkou pestrou a zákazem jejího . Chorošovité začínám pomalu ale jistě poznávat.


Mezi ty druhé patří outkovka pestrá lat. Pro zvídavé uvádím i další názvy: yunzhi (čín.), kawaratake (jap.), Turkey Tail . Je jednoletá houba, která roste vesměs v trsech na pařezech, větvích i kmenech odumírajících nebo odumřelých,. Používá se u všech nádorových onemocnění.

Zkuste zázraky přírody, které strčí do kapsy i chemoterapii. Podle studie provedené na Granadské universitě ve Španělsku má medicinální houba outkovka pestrá , známá . Připravuje se extrakcí vybraných částí přírodních . Fungi) třída: stopkovýtrusé ( Agaricomycetes) čeleď: chorošovité (Polyporaceae). Plodnice kloboukaté a většinou střechovitě uspořádané, vzácněji polorozlité.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky