čtvrtek 18. prosince 2014

Kolejnice na posuvná vrata

NIKO pro posuvná vrata , dveře. Archiv Podobné Úvod Kolejnicové brány - kování Kolejnice - pro posuvné brány. Angula - kolejnice pro posuvnou pojezdovou bránu.


KOVÁNÍ BRAN A VRAT › Pro brány po kolejnici. Máte posuvné brány, které využívají pohybu po kolejnici ?

V tom případě si zde dobře . Dodáváme kování pro posuvné dveře. Pro jednoduchost jsme rozdělili toto kování do tří kategorii, podle hmotnosti dveří. Kování pro posuvné dveře je . Je to vodící systém vedený po kolejnici , která může být zapuštěná v úrovni terénu, anebo . Prodej, dovoz, servis, posuvná a závěsná vrata a příslušenství pohonů a kování, poradenství, velkoobchoeshop.


Montáž kolejnice nad průjezd nebo vchod. Celý mechanismus je složen ze základní pojezdové sady EKN na jedny dveře a volitelného příslušenství.

Základní pojezdová sada EKN pro posuvné dveře do . Kolejnice na posuvné dveře, pojezdy na vrata - kolejnice do posuvných dveří, kolejnice na dveře, vodící kolejnice pro posuvné dveře, kolejnice na posuvná. Pro kompletní sortiment si. Vodící kolejnice , závěsy vodících kolejnic a příslušenství se používá v pěti velikostech. O“ profil, jednoložisková. Závěsná posuvná vrata mají širokou nabídku rozměrů a patří k nejekonomičtějším.


Posuvné brány po kolejnici. Kryt pojezdové kolejnice má estetický význam a rovněž chrání kolejnici před . AKČNÍ CENY GARÁŽOVÝCH VRAT ! Brány posuvné s prahovou kolejnicí. Dodání a montáž posuvné brány pro rodinné domy. Brány, jezdící po kolejnici mají oproti klasickým křídlovým branám výhodu - a to zajíždění brány směrem . Nevýhodou této brány je nutná údržba kolejnice po které brána jezdí, hlavně v. Dodáme vám vrata , dveře a vjezdové brány v co nejkratším možném termínu.


Pojezdová brána je řešením všude tam, kde není prostor pro křídlovou bránu, nebo dostatečný boční prostor pro samonosnou . Sekce jezdí v kolejnici na kladkách s kuličkovými ložisky.

Vrata nadlehčuje pružina, proto ani ruční ovládání nevyžaduje velkou fyzickou sílu. I u těchto bran, rovněž jako u křídlových, existuje několik variant . Sady kování pro samonosné posuvné brány. V nabídce najdete kolejnice , držáky kolejnic , vozíky, spodní vedení, dorazy a další. Klasická posuvná brána je nejrozšířenější způsob řešení vjezdové brány.


Vyznačuje se tím, že má kolečka se zapouzdřenými ložisky, které jezdí po kolejnici. Spodní hliníková vodící kolejnice bezpečně vede lamely vrat a zabraňuje vychýlení lamel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky