neděle 14. prosince 2014

Chilli marmeláda

Potom, pokud máte pocit, že kousky chilli a paprik nejsou v želé stejnoměrně rozmístěny, zamíchejte. Naplňte do připravených sklenic a uzavřete. Skvělý tip na pálivo – sladký chilli rosol inspirovaný božskou Nigellou.


Můžete použít jako dip k namáčení sýrů, zeleniny, domácích . Marmeláda z chilli , zázvoru a česneku.

Nebo dokonce že chilli džem je nuda? Vězte, právě džemy a marmelády s chilli patří mezi nejzajímavější . Chilli odstopkujem a pokrájíme. Do kastrolku dáme vodu a chilli , vaříme do změknutí. Necháme mírně vychladnout a rozmixujeme.


Sklenice i víčka prolijte vroucí vodou (ideálně přímo z varné konvice) a nechte je na čisté utěrce vychladnout. Domácí výroba chilli marmelád , džemů a dipů, prodej chilli semínek, rady k pěstování chilli. Použití výhradně domácích chilli produktů a nejkvalitnějších surovin.

Je sladko-kyselý, voňavý po bylinkách a skvěle doplní i grilované . Tajemství je v pomalém vaření. Když tuto zeleninovou pomazánku necháte jemně probublávat, odmění se vám hlubokou a rafinovanou chutí. Uložit recept do kuchařky. Je to dokonalá napodobenina thajské škrobové omáčky, ale bez chemie a za pakatel.


O víkendu jsem vyrobil ze dvou ananasů a několika fatalii white marmeládu. Je to sladký, je to dobrý, je to jednoduchý. Rajčatová marmeláda s chutí a vůní chilli , zázvoru a koření.


Letošní rok bohužel českým rajčatům příliš nepřál, a v řadě případů přišla díky . A tak jsem si vzpomněla, že jsem před lety vařila chilli marmeládu. Na závěr nemůže chybět recept pokrmu obsahujícího právě chilli. Pikantní chilli marmeláda. Přemýšlíte, co letos podniknete s úrodou meruněk? Vyzkoušejte letos něco zcela nového.


Meruňkový džem s chilli dodá vašim ránům novou . Co dokáží papriky a chilli papričky v jednom receptu. Ručně vyráběný džem z pečlivě vybraného ovoce z českých sadů a lesů.

Zaštípe vás na jazyku a pohladí po duši. Slovenské jedlá a medzinárodná kuchyňa. Tento RUČNĚ VYRÁBĚNÝ džem má bohatou barvu. Jeho chuť je patrná již z názvu. Výborný jako marináda na kuřecí nebo vepřové maso.


Složení: papriky, chilli papričky, zázvor, český česnek nebo česnek z vlastní zahrady, česká rajčata, cukr, červený vinný ocet, kys. JAHODOVÁ ZAVAŘENINA S CHILLI. Ve spojení s chilli papričkami je to náramný mls pro milovníky všeho pálivého. Vynikající kombinace pomeranče s kousky chilli papričky. Zařadili jsme totiž do naší nabídky džemy a marmelády z domácí výrobny Romany.


This Pin was discovered by Pečeně Vařeně. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky