neděle 21. prosince 2014

Provzdušňovač trávy

Ty šetrně vyčesávají z trávy mech a trávníkovou plsť nebo listí. Tím je zahradní provzdušňovač neboli vertikutátor. Vertikutace(provzdušnění) trávníku pomocí stroje, který se nazývá vertikutátor, neboli provzdušňovač , je nezbytnou podmínkou pro dosažení dokonalého . Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu . Provzdušňovače benzínové (42).

Kompaktní, snadno ovladatelný vertikutátor pro účinné a trvalé odstranění vrstvy zplstnatělé trávy z trávníku. Zahradní nářadí od výrobce Bosch. Akumulátorový vertikutátor - provzdušňovač trávníku. Tichý provoz bez emisí, snadná údržba, žádné přívodní kabely. Baterie ani nabíječka nejsou součástí . Materiál odstraněný vertikutací, jako například mechy nebo odumřelá tráva , jsou.


Ježděním se do půdy při provzdušňování trávníku vyvrtají větrací průduchy. Obsah balení: 2x aerátor s příslušenstvím.

AERATOR - provzdušňovač trávy. Bez provzdušňovače a vertikutátoru to nepůjde. Jedná se o speciální podrážky, které nasadíte na boty a procházíte se po trávě.


Elektrické a benzínové provzdušňovače trávníků, nazývané též vertikutátory, zajistí to, že z vašeho trávníku budete mít radost dlouhodobě. Vertikulátor a provzdušnovač trávníku efektivně odstraňuje mech, plevel a. Se sandálovým aerátorem neboli provzdušňovačem se vám budou kypřit zelené plochy pohodlně a jednoduše! Aktuální nabídka od Slevnuj. Zajišťuje lepší dýchání trávníku. Aerator - provzdušňovač trávy.


Propichuje půdu trávníku tak, aby se ke kořenům mohl opět dostat vzduch, vláha a živiny. Shrabovač trávy dokonale vyčistí trávník od staré trávy a mechu už po prvním přejetí. Vyhrabování zajišťuje ohnutých ocelových prutů. Více o produktu: Motorový provzdušňovač MK 1osazený motorem Honda GCV 1nebo Honda GCV 1je velice výkonný, spolehlivý a především . Vertikutátory a provzdušňovače HECHT Fieldmann Einhell BOSCH a další. ALR 9provzdušňovač trávníků.


Rotující nože provzdušňovače zbaví trávník plevele a mechu is kořeny. Na trávníku vzniká plstenec z odumřelých stébel trávy , plevel a mech.

Vysoký výkon, objemný sběrný koš, snadná manipulace. Prodej provzdušnovačů trávy . Pro snadnou údržbu trávníků. Rychle a bez námahy provzdušňuje trávník. Snadno se s ním manipuluje. Vhodný i pro přípravu terénu před setím trávy – nakypří . Elektrické, kombinované, motorové, mechanické provzdušňovače , vertikutátory.


Při pravidelném sekání se na trávník uvolňují zbytky trávy a jiných.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky