pondělí 29. prosince 2014

Bazénová folie 3 66

Náhradní folie pro bazén Tampa , 66x,m. Jedná se pouze o bazénovou folii , bez průchodek stěnou a dalšího příslušenství. Tato bazénová folie může být . Folie pro Orlando , x m. Je vyrobena z měkčeného PVC v modré barvě.


Při výměně se doporučuje spolupráce.

Bazénová folie kruh ,x 90m modrá - PREMIUM. Fólie pro nadzemní bazény Azuro v modré barvě o tloušťce 23mm. Folii lze použít i pro bazény typu ORLANDO. Nový nadzemní bazén o rozměrech , 66x,m, objemu mje určený pro. Plachta na bazén solární bublinková ovál , x 48m.


Plachta solární bublinková síly 1mikronů, k letnímu zakrytí hladiny oválných bazénů. AKCE - DOPRAVA ZDARMA po ČR na bazénové sety. Vnitřní fólie do bazénu kruh , 66m x výška 91m - PREMIUM. Průměr: - , m Hloubka: 1 .

Těžká bazénová folie snadno zabrání znečištění vody napadanými listy a ochrání jej i před. Stěny bazénu jsou vyrobeny z ocelového plechu s antikorozní úpravou, bazénová folie je odolná proti mrazu. Doporučujeme bazén po koupání zakrývat krycí . Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej . Vyrobena z měkčeného PVC v modré barvě. Plachta krycí pro bazén s límcem o průměru , m Marimex. Krycí plachta Tampa brání.


Plachta bazénová solární průměr , 66m , modrá Orlando a Florida. Sledujeme slevové servery, eshopy. Bazenová folie bazénu Florida je trojvrstvá, vyztužená polyesterovou tkaninou.


Bazén Orlando , ×s šedým kovovým pláštěm. Technický popis: určena přesně pro bazény Easy Set Pools o průměru , m mm. Kategorie: bazénové folie. Prodám bazénovou folii -mramor, stáří roky.


Stačí jen připravit místo na bazén, rozvinout bazénovou podložku, bazén rozbalit a . Jen osobní odběr poštou neposílám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky