čtvrtek 11. prosince 2014

Dřevěná houpačka dětská

Hledáte dřevěná houpačka pro děti? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Houpačka je opatřena ohrádkou a . Můžete je zavěsit na dětskou sestavu, na strom nebo je umístit do bytu. Pro nejmenší děti nabízíme dřevěné houpačky , které zajistí dítěti maximální bezpečí.


Barevná dětská houpačka , vyrobená z kvalitního plastu, skvělá na hraní na ven.

Sestava obsahuje dřevo a krabici. Krabice obsahuje: krytky šroubů, spojovací materiál, opičí . Dřevěná dětská závěsná houpačka. Zahradní dětské houpačky dřevěné , zavěšené na větvi, stejně jako kovové zahradní . Vysoká opěra zad Vám umožní pohoupat i malé dítě.


Pilsan Toys dětská houpačka Funny. Krásná dřevěná houpačka v přírodní barvě. Ocelová oka umožňují prodloužení na max 1cma zkrácení poloměru pro .

Dětská houpačka Swing 2v1. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů dětská houpačka. Konstrukce houpačky je vyrobená z frézované borovicové nebo smrkové kulatiny , případně z dřevěných hranolů se sraženými hranami. Závěsná dětská houpačka - jedná se o klasickou dřevěnou ohrádku s posuvnými díly na provazech.


Pěkná a praktická dětská dřevěná houpačka s polstrováním zonik. Výška opěrátka od sedáku: cm. Délka provazu od sedáku po místo zavěšení . Ohrádka umožňuje bezpečné sezení pro dítě. Vyrobená z kvalitního bukového dřeva. Obvodní tyčky na stabilních umělohmotných lanech . Je nám to líto, ale nabídka už vypršela.


Jednoduše nastavitelná délka . Její detail si můžete prohlédnout níže. Zajímavá dřevěná dětská houpací hráčka los, pro male dětí. Plyšová houpačka je vyrobena houpadlo z kvalitního listnatého masivního dřeva v kombinaci s . Kvalitní dětská dřevěná houpačka německého výrobce Happy People.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky