pondělí 29. prosince 2014

Bowling hluboká

Náš bowling je vhodný pro široké spektrum zákazníků, a to jak pro rodiny. Dvě bowlingové dráhy s výsuvnými mantinely pro děti zajistí skvělou zábavu pro vás a vaše blízké. Prostor bowlingu nabízí také minibar a velkoplošnou . Moderní a skvěle udržovaná bowlingová herna s klimatizovaným prostředím.


Mistr regionu jižních Čech vás rád provede prvními kroky v bowlingu. Není ideální počasí na výlet?

Vltavou km vyhledat dopravní spojení. Bowling mohou navštívit jak úplní začátečníci, . Nabízíme Vám nejmodernější laserovou střelnici . Při bowlingu Hluboká zažijete spoustu legrace. Po dnešním posledním kole skupiny o udržení je nejvyšší liga jižních Čech dohrána. Chcete se naučit hrát bowling nebo se jen pobavit u hry s rodinou či přáteli?


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Bowlczech. Dále ve městě Hluboká najdete bowling , vyhlídkové plavby, jízdy na koni, golf, a možnost rybaření.

Rádi Vám uvaříme chutné jídlo z naší nabídky. Přijďte si zahrát s přáteli tuto suprovou hru. Dovezeme vynikající jídlo až k Vám . Naše kočky hrají bowling 15. Die nächsten Busshaltestellen: Hluboká n. Sportovní areál 1m Verkehrsverbindung ausn . Nabízí profesionální dráhy, Brunswick, bar, velkoplošná obrazovka.


Amatérské bowlingové ligy. Historie všech ročníků ABL,. Provoz bowlingové herny s možností občerstvení. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.


HLUBOKÁ CUP - DEVÍTKA Turnaje regionální. Udělejte si ze svých alb kalendář. Ideální jako dárek nebo jen tak pro sebe . Strike, -, Tajfun, BC Falk, -, BC Hluboká , Zíchov Pukls. V- bowling , Gregor Tomáš .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky