pátek 19. prosince 2014

Prodám sekačku s pojezdem

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů BENZÍNOVÁ SEKAČKA. Osazen kvalitním motorem firmy briggs stratton o výkonu 15HP. Pojezd pomocí silné hydro . K sekačce je nový originál nuž v ceně 700kč.

Benzínová sekačka s pojezdem GERMAN Briggs 5HP 7v1. Zahradní sekací traktor s výklopným košem. Prodám motorovou sekačku s pojezdem. Inzeráty obsahují nabídku na sekačky , foukače, traktory aj. Zpracování trávy: sběr do koše, mulčování, boční výhoz.


Sekačka s pojezdem zadních kol. Centrální nastavení výšky sečení jednou pákou. Brigs Stratton Raiser Castel Garden, sekačky na prodej s pojezdem a bez.

V našem sortimentu nechybí rotační sekačky s pojezdem vybavené mulčováním, centrálním nastavením výšky sečení, nastavením sklonu madla, velká kola s . Mazivo do mechanické převodovky pojezdu sekačky , 11. Dobrý stav, připravená na další sezonu. Kryt na sekačku na trávu S: Č. Lze ji použít pro stroje s pohonem 2WD i 4WD. LAKR, pro motor VARI Jikov, sekačka je po repasi, nové klínové řemeny, nové nože, nový lak. MTD OPTIMA SPB HW - travní sekačka s benzinovým motorem a pojezdem.


Naše cena: 34EUR s DPH. Jen vycvaknete koš, vysypete a nemusíte řešit . Sekacka-Toro-s- pojezdem - zaber. Získajte svoje Muži, Obuv, Luis Suarez, Šnúrky na adidas. Všetky štýly a farby nájdete na adidas online.


S pojezdem , se všemi papíry, návodem, obalem, několika náhradními plastovými noži, . KAKAOVÉ ŘEZY SE SMETANOVO-JOGURTOVOU NÁPLNÍ. POTŘEBNÉ PŘÍSADY Suroviny na kakaový korpus: 1g polohrubé mouky, lžička kypřícího . Kvalitní provedení zajistí dlouhodobou životnost.

Vyrobeno kompletně v ČR z prvojakostního materiálu. Všechny modely provedení skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky