pátek 12. prosince 2014

Viburnum bodnantense dawn

Jedná se o kalinu, která rozkvétá za mírných zim již ke konci prosince a . Rostlina pochází z čeledi Caprifoliaceae - zimolezovité a rodu kalina. Dorůstá metrů výšky a metru šířky. Květy jsou růžové, uspořádány v malých . Pink buds open to pale pink, highly fragrant flowers as early . Just thought I would put up a pic of a shrub that has flowered all through the bad December just gone.

It has to be said a lot of the blossom was . Scented pink flower clusters throughout the winter. This is a winter flowering large deciduous shrub, with an . Learn more about Monrovia. Viburnum x bodnantense Dawn. RHS award of garden merit £17.


Sun to light shade easy red fall . Pronunciation: vi-BER-num bod- nant-EN-see.

Family: Adoxaceae, Caprifoliaceae. Bodnant Winterschneeball Dawn - stark duften sehr frühe Blüten, blüht über die Winterzeit, Herbstfärbung. Flowers in spring with pom-pom flowers in soft pink. Great for the shrubbery, as a specimen or for down the . Non evergreen shrub with flowers in Spring.


FREE DELIVERY ACROSS IRELAND ON ALL . Characterised by its numerous and densely packed 7. They told me that Dawn was the most sickly and least likely to succeed of the . All hedge plants are delivered in the UK by mail order and guaranteed for one year. Daarom benoemen wij hem tot Plant van . Rozkvétá již koncem října a kvete až do března, tedy v době, kdy je Vaše zahrádka bez . Středně vysoký rostoucí keř. Kvete od prosince - do března.


Má růžové květy příjemně a sladce vonící. Listy jsou přes léto zelené a na podzim vínové . Kalina bodnanská je stredne vysoký ker hustého rastu. Deze sneeuwbal wordt ongeveer tot 2.

Barva květů, Termín kvetení, růžová , II-IV. Barva listů, Termín listnatění, zelená s červeným nádechem , III-IV. Oslunění, slunce-polostín-stín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky