pondělí 22. prosince 2014

Šestihranné pletivo

Dále se pletiva hojně využívají jako ochrana rostlin, stromů . Pletivo šestihranné , nazývané jako králičí pletivo či kuřecí pletivo. Pletivo vhodné na oplocení klecí, pro přenosné či pevné ohrady na drůbež. Nakupte Šestihranné pletivo za maloobchodní i velkoobchodní ceny. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

Zn - akční cena, skvělá dostupnost a využitelnost, doprava ZDARMA. Hledáte Šestihranné pletivo poplastované? Různá oka a síla drátů, na stavbu kotců, ochrana stromků před zvěří apod. Nejširší nabídka králičích pletiv s dopravou . Dodáváme pouze po rolích bm. Králičí chovatelské pletivo PVC i Zn.


Chovatelské šestihranné pletivo pro chov domácích zvířat, vhodná jako ochrana proti škůdcům. Pro drobné domácí zvířectvo, ochranu stromů v zahradě.

Doprava zdarma při platbě bankovním převodem a hodnotě . Mnohoúčelová pletiva určená pro potřeby chovatelů domácích zvířat (králíci, drůbež) a jako ochrana proti škůdcům. Pletivo se hojně využívá v sadařství proti okusu mladých stromků, při chovu ptactva a drobného hospodářského zvířectva. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Výška: 100cm, Velikost oka: 13mm, Balení: 25m.


Pozinkováno a poplastováno, barva zelená. Vzhledem k tomu, že o králičí pletiva mají zájem . Cenit, Premo, Fimo, tvoreni s . Velký výběr Drátěné a pletené pletivo naleznete online na OBI. Toto pletivo má výšku m, návin m, průměr drátu mm, rozměr . Slouží k oplocení výběhů, výrobě kurníků, voliér, klecí,.


Velký užitek má toto králičí pletivo jako ochrana okrasných dřevin a stromů, jelikož tak brání zvěři v okusování dřeva. Klasické šestihranné pletivo má početné použití. V chovatelství na voliéry, kotce, zábrany pro drobné zvířectvo.


Jeho povrchová úprava vysoce přilnavým . Používá se pro ochranu sazenic a stromů.

Ve stavebnictví se používá pro . Drátěné pletivo je pletivo vytvořené z ohýbaných drátů. Chovatelská a králičí pletiva jsou určena zejména pro výrobu klecí pro drobná zvířata a voliér pro ptáky Jsou vhodn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky