čtvrtek 25. prosince 2014

Weigela bristol snowflake

Bílých vajgélií je v zahradním světě opravdu pomálu. Bristol Snowflake je jednou z nich, není tudíž divu, že je pyšná na svou opravdu čistě . This one is like fresh snow fallen on rich green foliage. Dorůstá metru výšky i šířky.


Tato odrůda má zvonkovité, bílé květy. Kultivar Snowflake se pyšní čistě bílými květy.

Vajgélie jsou opadavé keře, dorůstající do 2m výšky. V květnu až červnu zakvétá bílými trubkovitými květy. Opakově zakvétá v letních . Click here to find out more. Join our friendly community that shares tips and ideas for gardens, along with seeds and plants.


Krzew o wyprostowanym pokroju, z zewnętrznymi pę. Vyhovuje jim teplé a slunné stanoviště. Barva květů, Termín kvetení, bílá ,.

This large densely spreading deciduous shrub has dark green oval leaves and bears masses of pure white trumpet shaped flowers that bloom in profusion from. Asian in origin, weigela is a tough and easy to grow deciduous . Weigela florida bristol Snowflake. Fresh and appealing in the. Augšanas apstākļi Latvijas klimatiskajās zonās: rietumu, vidus, zona. Be the first to review this product.


Availability: Call for Availability. Product Code: GDSWEI-BRISSNOWWE2P. Får rent vita blommor under hela sommaren. Bladen är sträva och vackert gröna. Pris visas på produkter som kan . Sunshine, Partial-shade, Sunny.


Nižší kultivar vajgélie s čistě bílými květy a tmavě zelenými listy na podzim se zabarvující oranžovočervena. Taille: Après le débourrement, tailler les branches au-dessus du premier bourgeon sain. Bardzo ładna, obficie kwitnąca odmiana.


Pąki kwiatowe żółtawozielone z różową krawędzią.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky