pátek 26. prosince 2014

Travní traktory bazar

Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů ZAHRADNÍ TRAKTOR. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . Inzeráty travní traktory - aktuální inzeráty na Sbazar. Oblast: Příbram, Sedlčany, Dublovice, Chramosty, Benešov.


Použité anebo předváděcí zahradní traktory , malotraktory a příslušenství se slevou.

Stroj z bazaru není dobrá volba a hlavně v případě kdy se v tom moc nevyznáte. Jaký je váš názor na bazarové zahradní traktory ? Koupím profi sekací traktor nebo rider na trávu, např. Koupím zahradní traktor , nejlépe rider na sekání trávy, např.


JOHN DEER X155R má 2-válcový motor. Všechny zahradní traktory jsou od nás vždy složeny . Stiga jsou to pravé pro Vaši zahradu !

Prémiový traktor X350R se středovým výhozem. Profesionální traktor X950R se středovým výhozem. Bazar použitá technika zahradní , farmářská i komunální. DAKR Zadními koly travního traktoru se najede na zvedák a za pomocí vysokopevnostního šroubu a matice se traktor . Motoshop – prodej, servis motocyklů, skútrů, čtyřkolek, pitbike, zahradní techniky. Na velké travnaté plochy se rozhodně vyplatí zakoupit zahradní traktor.


Snadno, rychle a obsloužíte svůj pozemek, aniž byste se přitom nadřeli. Robustní, odolné, kvalitní, vzdorují náročným podmínkám i zacházení. V nabídce najdete travní traktory od značky Stiga, Honda a Viking. Zahradní traktory a mulčery SECO si poradí s jakýmkoliv terénem.


Stroje těchto značek jsou osazeny špičkovými motory značky BriggsStratton, Honda a . NEJVĚTŠÍ PRODEJCE POUŽITÝCH TRAKTOR Ů. NEMUSÍTE NIKAM JEZDIT, ZAVOLEJTE A MY PŘIVEZEME TRAKTOR AŽ K VÁM DOMŮ ! Je vybaven hydrostatickou převodovkou . Shrabovač trávy dokonale vyčistí trávník od staré trávy a mechu už po prvním přejetí.

Vyhrabování zajišťuje ohnutých ocelových prutů. Zabýváme se alternativními druhy pohonů jízdních kol a tříkolek. Distribuce a servis travních traktorů. Další aktivity v oboru opravárenství, stavebního zámečnictví .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky