středa 17. prosince 2014

Pákové nůžky na železo

Pákové nůžky na plech jsou nedílnou součástí každé dobře vybavené dílny. Slouží k provádění rovných střihů plechů, stejně jako mohou pomoci při zkracování . Ruční pákové nůžky , robustní provedení, v průmyslové kvalitě. Jsou možné nekonečné střihy.


Kvůli naostření lze nože odšroubovat. Ochrana proti protáčení díky .

Pákové štípací kleště hravě přeštípnou armovací výztuže i školní zámky. Prodáme pákové nůžky na železo , viz foto. Nejen ve stavebnictví najdou využití pro štípání roxorů, různých . Tuhá a masivní konstrukce nůžek zabezpečuje dostatečně kvalitní . Masivní celoocelové tělo nůžek . Nůžky pákové na stříhání pásoviny 200mm. Konstrukce nůžek se zubovým . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

Prodám pákové nůžky na plech , v bezvadném stavu. U nás si vyberete z velkého výběru štípacích pákových nůžek. Jinak bych si koupil pákové nůžky s převodem nebo ráčnou, nejlépe s. A kvalitnější železo , to je samosebou.


Univerzálně použitelné nůžky v dílnách i při výrobě. Mechanismus PowerGear zvyšuje výkon nůžek a zároveň snižuje námahu při řezání. Poptávásoustruh SU 1 ohýbačku plechu, pásovou pilu na železo , pákové nůžky ruční, vždy ks. Místo realizace: Zlínský kraj . Argumenty, které Vás přesvědčí o kvalitě, výkonu a ceně Pro plech do tl. Kategorie: Kleště štípací pákové.


Pilka na železo Stojanová vrtačka. Kombinované a štípací kleště Kladivo a kovadlina. Pachatel použil červené pákové nůžky a po krádeži se vydal rychlou chůzí k Těšicím. Zahrada zahradní nůžky a pilky EXTOL pákové nůžky EXTOL . A3V): regály na plechy, kulaté, ploché a úhlové železo.


Nemáte oprávnění prohlížet. Velké pákové nůžky slouží ke stříhání drátů, plechů a dalších kovových . Strojní frézy na železo , za zub, RO (rychlořezná ocel)podle práce.

Dvourychlostní pila pro ocel, železo , lehké kovy, plný materiál i profily. Poloautomatická okružní pila pro ocel, železo , lehké kovy, plný materiál i profily. Prodáváme hutní materiál, železo , ocel, traverzy, kari sítě, betonářskou ocel, roxory, plechy. Vyrábíme pákové nůžky , vrata, mříže a drobné kovové konstrukce.


Hutní materiál - železo , plechy, betonářská ocel a sítě, jekly, výpalky, výkovky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky