pátek 12. prosince 2014

Pojezdová lišta

Zboží objednané do 11:je obvykle možné doručit do druhého pracovního dne. Popis produktu: Barva bílá. Horní pojezdová lišta , profil x 27mm, nosnost do 100kg.


Volitelné příslušenství se objednává samostatně, . Vodící lišta je přišroubována nade dveřmi.

Ve vodící liště jezdí sada koleček ke kterým jsou přišroubovány posuvné dveře. Spodní hrana dveří u podlahy je . S06N (různé barvy a délky). Doraz KP-0do lišty U ( EKONOM,) Cena s DPH.


UPOZORNĚNÍ: Doprodej Nabídka platí do vyprodání zásob. Následné vrácení nebo výměna zboží nejsou možné. Posuvný systém Minima se skládá ze částí - krycí lišty , sady s tlumiči a pojezdové nosné lišty.

Výrobek je vyroben z kvalitnějších materiálů, aby dokázal snést náročnější zatížení. Adaptér spodní pojezdové lišty. METALBOX a pojezdová lišta.


Do dřevěných skříní, pro plastové boxy. Pojezdová lišta k plastovým boxům. Autorizovaný eshop prodávající Bosch nářadí vrtačky, brusky, kladiva . Easyslide je systém s pojezdovými lištami z oceli tažené za studena s indukčně. Prodejní cena bez DPH: 4Kč. Možnost objednat montáž po celé ČR.


Jsme největšiho dodavatel komplexního řešení pro automatizaci vrat, bran a . Součástí balení není kování pro pohon (možno dokoupit zvlášť). Nákup bez rizika: dní na vrácení. V stejnosměrný převodovkový motor.


Univerzální horní vodící lišta RAMA. Různé materiály, z nichž jsou vyrobeny stěny, vyžadují i různé typy upevnění.

Použijte takový upevňovací materiál, který je vhodný pro vaše stěny. Staré Město, Areál Zevoz, středisko Ranč. PLASTOVÝ POJEZDOVÝ PROFIL NA SKLO 5mm. Dvojitá plastová vodící lišta pro terária s posuvnými skly - dnes zdaleka nejpoužívanější způsob otevírání terárií. Pro sklo o tloušťce do mm.


Jak DTR tak i DTR B jsou k dispozici s pojezdovou lištou v tažném nebo tlačném provedení nebo s ramenem nůžek v tlačném provedení k přemostění. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Velice praktické a funkční řešení. Výškový posuv je ideálním . Kování používá ocelovou jednoduchou lištu (2m a 3m) nebo hliníkovou dvojitou lištu (2m, 3m a 5m). Pro fixovaní dveří v krajní poloze je možno k sadě dokoupit . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky