pátek 19. prosince 2014

Semena brokolice

V této sekci nabízíme různé druhy, vybere si jistě každý. Klíčky brokolice patří mezi chuťově pikantnější klíčky. Patří mezi nejprospěšnější pro lidský organismus. Semena brokolice - Brassica oleracea - brokolice je varianta brukve pocházející ze středomoří. Nejširší nabídka semen brokolice a další zeleniny pouze u nás!


Víte, že brokolice je jednou z nejzdravějších potravin vůbec?

Pro její klíčky to platí dvojnásob! Jsou čerstvou a kvalitní zeleninou vhodnou k přímé konzumaci nebo jako přísada do . Mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitamíny, enzymy, aminokyselina, minerální látky a stopové prvky. Klasická odrůda pro postupnou sklizeň růžic.


Brokolice má přijemnou chuť. BIO semena brokolice g pro Vaši BIO zahrádku. Můžete ji tepelně upravovat nebo jíst i syrovou. Nezapomeňte, že čerstvé listy brokolice můžeme zpracovávat . Předpěstované sazenice z lednových a únorových výsevů se .

Hledáte semena brokolice f1? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . BROKOLICE - semena na klíčky 10g. Návod k použití: Opláchnutá semena umístíme do vypařené zavařovací sklenice, kde je na několik hodin zalijeme vlažnou převařenou vodou.


Semená brokolica - Brassica oleracea - brokolica je variant hlúbovej zeleniny pochádzajúca zo stredomoria. Najširšia ponuka semien brokolice a ďalšej . Filtrovat ve zboží Skrýt filtr. Lahůdková zelenina ceněná pro vysoký obsah vitamínů, zvláště C, E a A. Pěstitelsky je méně náročná než květák. Můžeme ji pěstovat ve všech oblastech.


Podporuje obranyschopnost organismu, snižuje krevní tlak. Vynikající alternativou, pokud vám nechutná či nevoní brokolice, je konzumace brokolicových výhonků. Naklíčená semena brokolice jsou také . Vyznačuje se velmi jemnou a vyváženou.


Semena nasypejte do propařené skleněné nádoby, ve které je chcete klíčit, a zalijte na . Balení obsahuje 1semen. Vypěstujte si brokolici ze semen, vyberte ze odrůd v eshopu OsivoKeramika. Doporučené užití: Použijte na ozdobení pečiva, polévek, do zeleninových nebo těstovinových salátů.


Rostlina je středně vysoká, s pevnou klenutou růžicí s jemnými poupaty.

Hybrid je vhodný pro přímý konzum i průmyslové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky